Ny blus

Ny blusJag tog mig en sväng på stan idag för att titta på vinterkläder till Astrid. Lika kritisk som förra året dissade jag det ena efter det andra plagget, mest på grund av att jag inte riktigt vet vad hon vill ha. När de börjat skolan är det slut på overalltid då? Eller funkar det fint ett tag till? Jag får fråga henne när hon kommer hem, jag har märkt att detta med kläder blir ett mer och mer känsligt ämne för unga damen. Men som det såg ut där på hyllorna har man nog inte en alltför lång väntetid innan kläderna (i alla fall storlekarna) är slut. Jösses, det är ju inte ens september än :)!Det hela slutade med att jag shoppade en blus till mig själv istället, en tjejig vit variant med puffärm. Så fin och helt prefekt till jeans och ballerinas nu sista dagarna innan de får vila ut i garderoben till vårsolen åter igen börjar värma.Hoppas att ni får en finfin helg!Bild: Eget collage med bild från h&m.com

signature

11 comments

  1. Då blev ju shoppingturen lyckad ändå. :-) Verkligen fin blus, synd att jag är så höggravid… Men, men i vår kanske jag kan ha nåt sådant. Hoppas du får en bra fredagskväll!

  2. Lustigt, jag hade samma fundering häromdagen. Overall eller tvådelat i skolan. Min pojke har också precis börjat skolan. Och åsikter om kläder har han haft sen han var två år gammal (!). Jättefin blus!

  3. Mitt tips är overall om de accepterar!!! Min 7-åring tyckte att det var bra på 6-års för det gick snabbast när man själv ska klä sig för att komma ut på rast. Det är ett viktigt kriterium märker man:) Dessutom visste vi att hon inte frös för att hon inte hade tid med termobyxor….. (Hon hade byxor och jacka också men föredrog overall just i skolan)Tack för en superblogg!

  4. Hej igen. Ville bara säga att du har fått en utmärkelse av mig som uppskattning för eran fina blogg (I love your blog). Med motivernigen: Två mammor, Helena och Weronica, som skriver om allt från inredning till vardagsbestyr och borstar. Jag gillar både designen och deras inlägg, rappt, varmt och snyggt.

  5. Jag har nog aldrig varit så sent ute med vinterkläder som i år – jag har inte ens fått ihop kläderna till ETT barn än. Tyvärr misstänker jag att valen blir mindre för varje vecka som går, om en månad får man panikshoppa det som finns kvar på hyllorna.

  6. Alla: Tack så mycket, jag rekomenderar denna blus varmt då den passar både till vardag och fest. Jag är mycket nöjd :)!Smile & AnnaClara: Jag tror att vi enats om overall även i år. För precis som ni säger är det lättast när man har brottom. Tydligen ska den vara ljusrosa och finnas på H&M :)! AnnaClara, Tusen tack!Viktoria: Och jag är alltid sen med vinterkläder, hösten hinner knappt komma innan man ska köpa overaller och dyl … Hjälp! Men imorgon så smäller det, då köper jag en overall och stryker det på listan :)!Misen: Men åhh så snällt, Tackar så jättemycket! You made my day :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *