Heja Sverige!

Idag står det 6 juni i almanackan och vi firar nationaldag, det känns fortfarande lite nytt detta och jag har ingen aning om hur man egentligen ska fira denna dag. Men vädret är oslagbart-vackert så det får bli grillning a´la Monika följt av dessert a´la Leila för oss ikväll. I övrigt så ska vi göra så lite som möjligt och bara njuta denna bonusdag mitt i vardagen. Många är lediga idag och som det tycks har även min bilduppladning till bloggen tagit ledigt, så grilltipsen och andra bilder får vänta tills imorgon.En riktigt fin nationaldag önskar vi er alla!Helena & Astrid

signature

4 comments

  1. Det känns nytt för mig med. Har liksom inte firat den dagen innan. Önskar dig en trevlig helg och att nationaldagen blir fin!

  2. Nej, det är ju ingenting som egentligen har uppmärksammats i Sverige? Såman kan nog släppa flaggviftning och sång till förmån för trevligare saker… ;)

  3. Gratulerer med Nasjonaldagen som dere feiret (?) i går. Håper dere hadde en fin dag og koste der i alle fall. Synd at dere ikke setter i gang en nasjonal fest dag slik vi har det her i landet, det er jo så moro :) og slitsomt… og såre bein, og skrikende unger som mister sine ballonger *ler* men summasummarum, en veldig trevlig dag :)

  4. Anne: Hoppas att helgen blev riktigt fin även hos er, även om vi nu var en smula förbryllade över hur vi borde spendera fredagens nationeldag :)!Sara: Som jag förstår det så har vi inte riktigt funnit Sveriges sätt att fira riktigt än. Vi körde städning av bod, solning och så grill på kvällen. Tror vi kör samma nästa år, ja minus bodstädning då gärna. Men flaggan och vädret i topp skulle vara fab :)!Koselig: Tackar tackar i efterskott :)! Nej det är synd det där, ni Norrmän är ju så himla duktiga på att fira erat land den 17 maj. Jag har aldrig varit med själv, men det ser himla skoj ut med att stojande och flagviftande.En liten fråga bara, jag läste en artikel för jättelänge sedan om att just den 17 maj så säljs det rigorösa mängder fyst pizza i norge. Är det något som är banligt att äta den dagen? Eller har det bara blivit så ändå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *