Hello Kitty – Style!

Plåster med Hello KittyFörra sommaren fick Astrid ett stort förråd av Hello Kitty – plåster från USA. Dessa har varit fab då de är söta som socker och endast används om det varit en lite “större” olycka. Osynliga skador har plåstrats om med Askungen. Nu är plåsterlagret slut till Astrids (och mammas) stora sorg. Men så i går när vi var och handlade så låg dessa fina plåster i en låda. De är ganska dyra med sina 25 kr, men det kan det vara värt när olyckan är framme. Ett illsött plåster och en puss så är de små som nya igen :)!Övriga nyheter från Salvequick denna vår hittar ni här.Bild: Eget collage med pressbild från Salvequick.

signature

13 comments

 1. Men vilken härlig nyhet för oss med små Kitty-fantaster hemma! Ska genast inhandla. Här är det bara prinsessor som gäller, vanliga bruna plåster göre sig icke besvär! (ska vi välja Belle, Askungen, Törnrosa eller Ariel med fiskstjärt, eller kanske Ariel med klänning? Såren hinner läka innan valet är gjort…)Ha det gott i sommarvärmen!

 2. Men åh så bra, Neas stora plåsterbox från USA med dito kisse är också i princip slut så det här var ju bara toppen! I vilken butik hittade du dem?

 3. Visst är de söta! Kunde inte låta bli dem heller när jag sprang på dem i mataffären. Dottern som är Hello Kitty-fantast vill ha ALLT med Kitty på. Hon tycker att plåstrena är så fina att hon helst väljer ett annat plåster när hon verkligen behöver för att “spara” på dem. Ha en solig och bra dag!

 4. Jag köpte likadana på Ica Maxi nyligen. De är så söta att man knappt vill använda dem…jag “tvingades” *S* använda ett på min sjkavsår häromdagen…så synd ;-)Inte bara 6 åriga dottern som gillar dem….

 5. Ursöta! Tack för tipset, dom ska jag köpa hem så Amanda kan få fina plåster om hon skadar sig när hon är hos mig.Jag har skrivit ett inlägg hos mig som jag gärna hade velat ha din åsikt angående.

 6. Alla: Visst är de söta! Vi är så glada här hemma att de äntligen finns en variant på den svenska marknaden med Hello Kitty. Så jag instämmer i att det inte bara är barn som gillar den, även min plåster-konsumtion kommer att öka denna sommar :)! Vi köpte våra på Hemköp, men de finns även på Ica Maxi som några redan tipsat om.

  Hanna – Sofia: Absolut, jag ska kika på det sedan just nu går det inte att komma in på din blogg. Tydligen lite trubbel med blogg.se.

 7. Vi kör också med sådanna här… Dock blir det dyrt, för alla ska ha olika :) Så vi har spindelmannen, disnefigurer och så dessa supersöta Kitty. Så att alla har i sin smak :)

 8. Jag har oxå hittat dessa fina plåster – min dotter är bara 3 ½ månad men jag har köpt dem i förebyggande syfte:) Hon ska väl inte slå sig än på ett bra tag men den dag hon väl slår sig kanske det inte finns ngr av dessa finisar att få tag på så de får vackert ligga och vänta – om det inte är så att mamman vill använda till ett och annat litet sår, fniss

 9. Mia: Haha, ja du jag kan tänka mig att det kan bli en riktigt dyr historia om man har några barn. De har verkligen lyckats med motiv för alla smaker. Tack och lov så har vi enats om Kitty här hemma. Maken kanske inte var med i beslutet, men han hade ett på fingret igår efter att han klämt sig ;)!Cicci: Alltid bra att vara ute i tid :)! Kan dock vara så att mamman kommer att använda dem innan, så söta ju, och en olycka händer så lätt :)!

 10. Va härligt! Tack för tipset, får bli sådana till dottern. Hon kommer att bli överlycklig. Kom hem från semestern för 1 vecka sedan och med oss i bagaget fanns flera Kitty-kläder! Nu är bara problemet att hon vill ha Kitty varje (!) dag till dagis… Kram Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *