Snabbtitt in i Framtiden:

Smygtitt på H&M hösten 08Jag har inte lämnat skeppet eller lagt ner bloggen som några undrat i mejl idag, Nej då! Jag har bara haft lite extra mycket att göra. Några av mina frilansuppdrag går mot sommarlov och säcken ska knytas igen så att säga för att åter öppnas i höst. Men en och annan blogg ska det nog bli under veckan i alla fall med lite tur :).Jag lyckades glömma att skicka in talongen för att få en tidig H&M katalog i år så jag lever lite i ovisshet vad som komma skall där till hösten. Men några saker har jag lyckas snoka reda på som att det kommer färgade strumpbyxor, Lite kortare toppar och kavajer för mix & match, lite starkare färger samt hästar. Japp hästar, som tex på bilden men även byxor som ser ut som ridbyxor. Som vanligt bjuds det även på söta blusar, favorit hitills är denna lila. Love it! Nu hoppas jag att katalogen snart dimper ner i min brevlåda också och stillar min nyfikenhet ytterliggare.( Btw så har Åhléns en ny interaktivtjänst nu där man kan skicka vykort från stranden, lite skoj faktiskt)Bild: Eget collage med pressbilder från H&M.

signature

12 comments

  1. Hej Helena! Undrar en sak om dina kollage! Vilket program använder du för att göra dess kollage? Kanske en dum fråga men, frågar man inte så får man inget veta, eller hur?!Mvh Sandra, p.s tack för en mycket bra blogg!

  2. Stämningsfullt: Ja visst var den, måste absolut spana på den när den dyker upp i butik :)KramSandra: Jamen visst ska man fråga :)! Jag använder Photoshop när jag knåpar ihop collagen. Ett lite struligt program med massor av funktioner, men man kommer lång väg på bara några få komandon.Tusen Tack, så glad jag blir att du gillar den :)!

  3. Nilla: Ja nu längtar man till sol & salta bad. Vågskvalp a´la Åhléns få räcka i väntan på The real thing :)

  4. Jag missade också att skicka in den, lite surt. Även om sommaren knappt har börjat är man alltid lite nyfiken på höstkatalogen. Det samma gäller så klart med vårkatalogen :)

  5. Anne: Instämmer, lite surt är det allt! Annars brukar traditionen var på våren att sitta i solen och njuta värmen och spana in höstens alla Vill ha. Ja ja, antar att den dyker upp snart nog så vi hinner med det också. Vårkatalogen avnjutes dock helst uppkrypen i ett soffhörn med en varm kopp te. Sen är det bara att drömma sig bort :)!Lisa: Japp, den är söt den med. Låter som vi går en dyr H&M-höst till mötes :)!

  6. Mamma Mia: Inte så såld på hästar irl, men en häst-väst säger jag inte nej till :)

  7. Caroline: Den söta toppen finns med i höstens kollektion, så om ca 1,5 månad kommer den att finnas i butik :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *