Storlek 39 någon?

Ballerinas i storlek 40Fick en levernas från H&M härom dagen och med i paketet låg dessa ballerinaskor. De är mycket söta och känns som om de skulle kunna vara mjuka och sköna att traska runt i när sommaren kommer. Problemet är bara att de är i storlek 39 och förstora för mig. Därför lottar jag istället ut dem till någon av Er! Har ni storlek 39 eller kanske en liten 40 och vill ha dem så mejla mig på helena@enmammasdag.com så drar jag en vinnare imorgon.Bild: Eget collage med bild från H&M.

signature

13 comments

  1. Klart man är med och tävlar ;) Är i desperat behov av nya lite större skor då jag är höggravid med 6 veckor kvar till Bf och ingenting passar längre :)Är dessutom ny men trogen läsare av din blogg!! Sitter och spanar i alla dina inredningstips bla och njuter :=)Ha det så bra och ha en fin kväll!//Elin

  2. Vad gulligt av dig. Har själv ett par ballerinor jag införskaffade för 700:- i storl. 39 som är väldigt små och förmodligen passar en 38.a bättre på min sida just nu.

  3. Hei, nei men min mamma har og hun ville tycka mycket om dom så jeg slenger meg med på vegne av min snälla mamma :) kram :)

  4. Nu ser jag min chans att kunna få ett par nya ballerinas till mig, bara mig. Vinner jag ska jag sätta hänglås på dem så jag får ha mina skor i fred för min tonårsdotter som lånar ALLT från mig just nu :))Tack du sköna som förgyller våra dagar med så mkt kul!!

  5. Hej Helena!Jag har hittat till din sida alldeles nyligen, du skriver alldeles underbart roligt och din lilla Astrid kan man ju inte annat än skratta åt, hon verkar vara en rolig tjej med mycket funderingar. Man får höra mycket kul från sina barn, synd att man inte som du har dokumenterat, man glömmer tyvärr fort…Jag vill gärna vara med i utlottningen av skorna om jag får!Kram och tack för underhållande läsning!!//Marina

  6. Hej, första gången jag kikar in på din blogg:)är självklart med och tävlar om ballerina skorna har strl 39 och är i stort behov av nya skor.har mejlat dig.Mvh martina

  7. Alla: Så roligt att ni är med och tävlar om skorna, nu ska jag dra en vinnare :)!Marina & Akan – Kakan: Tusen Tack för era goa kommentarer och varmt välkommna till bloggen :)Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *