Helgens Bestyr [Lugn & Ro]

Mazarintårta a´la LeilaDenna vecka var jag verkligen i behov av att återhämta mig lite efter förra helgens händelser, men med flera deadlines och en sjuk dotter så fick den vilan bero ett tag till (som så ofta). Under veckan har vi även tryckt in några husvisningar på schemat, två fina hus med superläge ska nu i helgen inspekteras extra noga. Grubbla, tänka, fundera och kalkylera … Igen! Men det är lika bra att fortsätta och inte snöa in på att det blev som det blev med det andra. Mentalt har vi redan “packat” ihop vårat nuvarande hem och är påväg till något nytt. Var och i vilken form vet vi inte riktigt än, men det känns som ett bra beslut.Ikväll ska jag fira att jag fyller 36 år och 7 dagar, vi får lite besök och det vankas fika. Astrid och jag har efter mycket bläddrande i Leilas fina bakbok kommit fram till att det ska bli en Mazarintårta med vaniljkräm och jordgubbar. Den ser lagom lätt att röra ihop, nu gäller det bara att hitta jordgubbar :)!Jag har en massa halvklara collage som alla ska färdigställas och tillhörande inlägg ska skrivas, men det får vänta tills nästa vecka för här ska vilas så att tanke och handling åter igen går hand i hand som sig bör.En riktigt fin helg önskar jag er alla!Kram

signature

13 comments

  1. Jag tycker att det låter som en plan, att komma ifatt sig själv! Precis vad jag också ska göra i helgen!! Vila och planera, och agera. Måtte det inte inträffa något oväntat//M

  2. helt underbart härlig bild! leilas fina bok är något jag ska skriva upp på min önskelista, kanske till mors dag som vi alla mamis får fira snart:)önskar er en fin och skön helg! mini

  3. Vilken fantastiskt härlig bild! Mmmm Hoppas att din mazarintårta blir lyckad!Lycka till med födelsedagsfirande & “husbestämmande”. Inget litet beslut direkt… Hoppas att du hinner njuta lite av ledighet & lugn i helgen. Ha det så gott!

  4. Mmmmm vilken helt underbar bild. MÅSTE verkligen köpa hennes bok. Så vackra bilder. Ja känner igen känslan när man ställer in sig på att “vara på väg”. Det är ett skönt beslut. Hoppas ni finner det ni söker. Spännande resa att leta sitt drömhem. Ja, man måste också landa mellan alla kollage :-) Har också ett gäng på gång… Du beskrev det så bra med tanke och handling hand i hand. Ha det bra och grattis i efterskott på din födelsdag! Kram Märit

  5. Alla: Visst blir man lockad att baka när man ser alla fina bilder i boken. Mazarintårtan rekomenderas varmt, den smakar som bästa köpetårtan:)!Kajsa: Jag tror att du hittar fatet här: http://www.gerbera.cc/Massor av finfina saker finns det hos Gerbera och många av produkterna har man sett i matlagningsprogram som Leila bakar och Monikas mat. Lööövli :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *