Kanske till mor?

Kanske till morsdag?Den 25 maj är det morsdag, en självklar dag att fira om man frågar mig :)! Presenter är i och för sig skoj och tas emot med tacksam hand, men det är inte det som är det viktiga denna dag. Vi satsar på att umgås, tårta till fikat, grillat och så en god dessert efter det. En dag att lägga GI-kosten åt sidan med andra ord för att få lite friare tyglar. I år klurar jag på någon dessert ur den über-stylade bilagan som följde med nya nummret av Damernas Värld. Sött och glam, vad mer kan en mamma önska?Bild: Saxat ur DV.

signature

5 comments

  1. Det är så härligt att titta på alla trevliga matlagningsprogram och inspireras av nya recept. lika spännande tycker jag att det är att besöka din blogg. Du har många trevliga inlägg!Ha en skön kväll, med både Monica och Leila

  2. Vad glad jag skulle bli för en sådan dessert! Verkligen jättefin. Måste nog leta efter Damernas värld i affären. Brukar inte köpa den tidningen, men bilagan lockar ju verkligen!Ha det gott!

  3. Gabriella: Tusen Tack för din fina kommentar, så glad jag blir :) Min kväll igår förgylldes av både Monika & Leila, ljuvligt!En riktigt fin torsdagskväll önskar jag dig!dahlarna: Mycket fina desserter fanns i den lilla foldern, köp nya nummret av DV eller så kan du bara klicka på länken om det är gosakerna du vill åt :)Ha det finemang!Stämningsfullt: Ja visst gör det :)!Pia: Ja det är nog ingredienserna för de bästa dagarna det!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *