For the Ladies!

Proviva till alla kvinnorProViva Female är den första hälsodrycken i Sverige som enbart tagits fram för kvinnor. Drycken förbättrar bland annat kroppens järnupptagningsförmåga med ca 50 %, dessutom har extra c-vitamin och folsyra tillförts. Drycken finns i två smaker, Jordgubb/Acai samt Mango. En flaska på 35 cl kostar ca 16 kr. För mer info läs här!Helt klart något jag måste prova då jag vet att mina järnvärden går lite upp och ner!Bild: Eget collage med pressbild från Skånemejerier.

signature

16 comments

  1. Låter som något för mig som till och från är helt slut, som nu. Måste testa en sådan i kväll när vi åker iväg och handlar lite. Hoppas ni har det bra, att Astrid är frisk och att ni får en fortsatt härlig dag!

  2. Pethra: Ja det är samma här, låter ju mycket hopfullt detta så det må testas som sagt. Tack så mycket, jo hon börjar pigga på sig nu och ingen har bjudit över vårat husbud än så det går åt ett ljust håll må jag säga :)En trevlig kväll önskar jag dig!Birka: Aha, det var mycket trevlligt att höra! Annars kan dessa produkter kunna smaka lite skumt, smask låter finfint!Stämningsfullt: Jag måste erkänna att jag aldrig provat tidigare, men nu måste jag absolut. Kanon att det funkar mot ond mage!Adina: Jag vet inte än tyvärr, de fanns inte på plats när jag var där förra gången men de ska ha fått in dem nu sägs det. Min kompis hade köpt en där i veckan och den var fab! :)

  3. Bara en rapport om Julastolen. Inte ens med den dyrast lackfärgen och tre lager färg skulle stolarna blivit fina. Så nej. Julastolen går bort. För mycket kvistar och ingen hundra finish på trät. Jag återkommer med vad för slags stolar vi kan hitta att sitta i sena kvällar i solnedgången i trädgården….

  4. Mimmi: Så tråkigt att de inte funkade med dem, priset var ju helt fantastiskt och ibland kan det faktiskt vara snudd på terapi att måla. Jag håller tummarna för att vi snart får glada nyheter om fyndade stolar :)Linnéas skafferi: Japp! Jag tror faktiskt att de är helt ok, jag har fått flera goda rapporter under dagen.Frida: Jamen visst verkar de bra! Det var så lite så :)

  5. :) roligt att du bloggar just om denna, fick med mig ett varuprov hem idag från en dagispappa som jobbar på skånemejerier och den skall jag testa i morgon!

  6. I kroppen ska man ha lika mycket järn som motsvarar en vanlig spik. Är nog betydligt lättare att svälja en spik än att dricka kopiösa mängder järndrinkar =)

  7. Catten: Trevligt med lite varuprov, hoppas att den smakar mumsigt. Vår butik skulle få in dem först nästa vecka så jag får ge mig till tåls tills dess.Sandra: Intressant, lika mycket som en spik. Jag har urdålig koll på järnvärden i mat och dyl, vet bara att blodpudding och broccoli är bra källor. Vet inte om jag planerar att dricka kopiösa mängder, men jag kan mycket väl tänka mig att prova en då och då :)

  8. Helena på Roomservice: Skål på dig!SANDRA: Jo jag kan hålla med dig att det är lite konstigt med dessa produkter som ska rikta sig mot en speciell målgrupp då vi alla vet att de kommer att nyttjas av både parter i alla fall. De har dock lyckats vinna över mig med denna marknadsföring, jag tänker mig att detta kan komma in handy när det är den tiden i månaden och jag känner mig sur och svag. (Under avdelningen: Tro kan flytta berg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *