weekend roundup

Helgens våghals: Astrid som överkom sin rädsla för att cykla genom att kräva att stödhjulen togs bort och några timmar  senare cyklade som hon inte gjort annat. Grannarna hejade på och mamman grät en smula i det tysta.Helgens hjälte: Maken som tog fram högtryckstvätten och blåste bort vintern från trallar och staket.Helgens svåraste nöt: Vad i hela friden kostar en hantverkare?Helgens största beslut: Idag lägger vi ett bud på huset, bära eller brista …. Here we go!Helgens citat: Tänk vad jag kan bara jag lägger manen till! Astrid om sina nya cykelkunskaper.Helgens mat-test: Provade att göra Nigellas Roquamole. Jag älskade den, men de övriga vid bordet var en smula skeptiska!Måndag: Skulle ha varit på ett möte på förmiddagen, men vilar nu i soffan med febrig och kräksig dotter …. Hallå våren, se nu till att skrämma bort alla dumma & trista baciller!En riktigt trevlig måndag önskar jag er alla!

signature

16 comments

 1. Visst är det härligt med varje framsteg barnen tar, hoppas Astrid kryar på sig snart och att ni vuxna får hålla er friska.Lycka till med budgivningen, håller tummen!

 2. Ååh, lycka till med budet, hoppas inte konkurrensen är för hård. Sjuk 4-åring även här, hostar och skräller, där rök mina tankar om att göra veckans 10% arbete medan lillasystern sover… Stödhjulen ska bort även här, de blir stora tjejer så snabbt… passar på att gotta mig åt den lilla, men hon växer så det knakar hon med…

 3. Men vad spännande med huset.Någon liten ledtråd om område eller så? *supernyfiken*Hälsa Astrid att “manen” är toppen att ha vid lära-sig-cykla-äventyr.

 4. Hej! åh så kul med hus och budgivning, håller tummarna att det går bra för er. VI har precis flyttat in i vår hus och det är helt underbart. Toppengrannar, nya lekkamrater som är jättemysiga, såå fint hus och massor med jobb. Med positiv betoning på jobb. Vi ska anlägga en trädgård och det var en helt nu och jättestor värld upptäckte vi som bott länge i lägenhet.Skickar många “kryapådig” kramar till din lilla tjej. Visst är det mysigt att få ta hand om dem när de är sjuka och man bara kan rå om dem. Dom växer ju så himla fort. ha en toppen fin dag!//Pilla

 5. krya på den lilla…vi måste oxå ta tag i & lära vår mellanPrins cykla utan stödhjul… Ha det bra idag.. PiM

 6. Heja, heja!Kör på bara med er budgivning och lycka till :-)Polska hantverkare är duktiga och inte lika dyra.//mon amie

 7. Hei der :) Bloggen din er en av mine favorittblogger som jeg daglig er innom :) Endelig har jeg kommet i gang med min egen blogg og vil gjerne invitere deg til en titt hvis du har tid og lyst! Navnet på bloggen min er: husetvedbekken.bloggagratis.seHåper vi sees der! Klem fra Kardemomme

 8. Ha, ha vad kul. Jag provade också Nigellas Roquamole i helgen, mums :)Och min son kunde också cykla bara sådär meddetsamma vi tog bort stödhjulen. Jag blev helt paff hade sett månader av “tragg” framför mig

 9. Vad härlig hon är Astrid! Nu får hon lägga manen till och bli frisk ;-) Min systerdotter Amanda lärde sig också cykla själv i helgen. Hoppas det går vägen med huset.

 10. Alla: Tack så mycket för krya på dig hälsningar till dottern och lycka till med budgivningen till familjen. Astrid är fortfarande jättehängig, men vid gott mod. Budet är lagt och än så länge är det ingen som bjudit över, så hoppet lever! :)Ang barn och cykling så är det nog precis som med allt annat, vi föräldrar grunnar och fixar men barnen lär sig när de är redo i vilket fall och då går det undan. Även om Astrid idag hade 40 graders feber större delen av dagen så hade hon hjälmen på större delen i hopp om att mamman skulle låta henne gå ut och åka en sväng.Minks: Urgod är den, i alla fall om man frågar mig! :)Mo: Om vi vinner budgivningen så lovar jag att berätta var vi tar vägen! ;)Kardemomme: Absolut, jag kikar gärna förbi!

 11. Förstår såklart! Jag har roat mig med att sitta och kolla in på hemnet och gissa vilka objekt som jag tror är lite er smak. Jag är nere på 3 alternativ nu ;-)-Jösses, rena rama stalkerfasonerna ju! (Men jag skyller på att jag har lite svårt att motivera mig på jobbet just nu :-)

 12. Mo: Ok, nu är det Jag som är nyfiken på vilka 3 alternativ du tror ;) Jag förstår dina stalkerfasoner, jag är känd för det samma när det kommer till Hemnet ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *