Kommer ni ihåg?

Stolarna, sniff!Planen var att jag idag skulle ha haft en bild med dessa svårt pimpade på vår trall. Men precis som jag undrade då i det tidigare collaget (japp, det är samma) så var de lite för bra för att vara sant, i alla fall för oss. Två stycken vita beställdes med en massa fina rabatter och dyl blev det till  slut ett fantastiskt pris. Igår häntades de från postens utlämningställe och idag skulle Johan montera dem. När han öppnade paketen var båda stolarna skadade, rätt så mycket dessutom och efter samtal med Ellos så stod det klart att de dessutom var helt slutsålda. Således, jakten fortsätter efter finfina däckstolar. Suck & lite sniff är det allt för rackarns så snyggt det hade blivit med dessa tu och ett rött parasoll. Oftast är postoder urbra, men ibland suger det rejält!Bild: Eget collage med bild från ellos.

signature

23 comments

 1. Nä fy fagerlund vad dåligt!!! Usch så trist! Hoppas att ni hittar några andra, mkt mkt bättre! (fy vad mkt negativt jag hör om Ellos nu ett tag….)//M

 2. Nettan: Mycket trist :( Tack för tipset om Jula, det ska jag genast kolla upp! :)bitte: Kunde ha varit mycket härligt, så sant!Minks: Uruselt, två kollin förstörda! Plus att det saknades färg på vissa ställen mm. Det lönar sig inte alltid att leta fynd, synd nog.Att handla på Ellos är en chansning den saker är klar, ibland är sakerna urbra som tex våran adventsljustake. Hade inte kunnat vara med glad över den. Men så andra gånger, icke lika skoj. Men en sak som är bra är ju att de har sitt system där man kan betygsätta sakerna man köpt hos dem. Alltid något! :)

 3. usch då. Jag måste nig packa upp mina också .. de blev liksom stående i väntan på balkongens färdigställande men nu måste jag ju kolla så att våra är ok

 4. Birka: Kan nog vara en god idé att titta till dem så om det är något fel så kan ni reklamera. Håller tummarna för att era är finfina! :)

 5. Usch, så besviken man blir då.Vår (enda som jag nog skrivit nnan) fickbytas ut tre gånger av samma skäl, dock inte Ellos utan den lokale solstolshandlaren. Hoppas du hittar några nya,fina ochinte så dyra.

 6. Fy, vad tråkigt! Jag tittade också på dom och tyckte att det var ett jättebra pris!Men det är ofta det blir massa transportskador på prylar man beställer. Speciellt försiktiga verkar dom inte vara med paket, även om det står ömtåligt på dom….Hoppas ni hittar några andra!Kram

 7. Nu finns det ju ett bra “gör det själv” mall på såna stolar på Coloramas hemsida (om inte minnet sviker).Med beskrivning, mall etc. Bara att köpa brädor & färg!Bra som ett sistahands alternativ kanske?Tack för en fin blogg & MASSA bra inspiration :-)

 8. Caroline: Jamen visst blir man less när de inte kan hålla lite koll på grejerna. Byta tre gånger, ja då hade jag nog blivit snudd på skogstokig! :)Hoppas att det blev ett lyckligt slut för er tillslut!Villa Humlebo: Jo det är ju det som är baksidan av att shoppa på nätet, det är ur-smidigt tills det är något som är galet då blir det lite värre. Sannerligen kunde posten vara lite mer försiktiga med kundernas gods.KramStämningsfullt: Smart där, vi köpte våra lite för tidigt då det inte var några kommenatrer än. Damen på Ellos kunde dock inte hitta några klagomål på dem från andra kunder, men det har jag lite svårt att tro då jag idag hört om flera liknande fall. Så trist och så synd.Louise: Det är ingen tokig idé alls det där med att bygga et par egna, jag var inne på det innan vi köpte dessa men maken blev snudd på vit i ansiktet när det kom på tal. Förhoppningsvis i framtiden! :)Tusen tack för dina fina ord!

 9. Skulle tipsa om de omålade på Jula men det tipset hade du fått… Såg liknande vita på Jysk tidigare i veckan också, men osäker på om det fanns fortpall! Lycka till i alla fall!

 10. Men vad tråkigt! Tråkigt också att jag väntar på 2 st från Ellos med samma braiga rabatt. Hoppas, hoppas, hoppas att de är ok och att du hittar några andra någonannanstans – för de är ju så SNYGGA!

 11. Linda: Jag såg dem från Jula, men jag tror att de saknade fotpall och det vill jag så gärna ha. Jysk har jag inte spanat in, Tack för tipset! :)Sickan: Urtrist, jag blev riktigt grinig där ett tag! Håller tummarna för att dina stolar kommer fram i absoluta toppskick ty precis som du säger – Sååå Snygga! :)

 12. Jag hade också beställt två sådana från Ellos men avbeställde dem då jag hört att de fått dålig kritik från flera håll. Däremot köpte vi två st på Jula för endast 250kr/st. Fotpallarna var slut här också (Kalmar) men de lovade att de skulle få in nya snart. Lycka till i solstolsletandet och Trevlig Valborg! Kram Pernilla

 13. Tack så mycket för tips om andra alternativ, Plantagen ska jag spana in imorgon och jag vill jättegärna höra hur de på Jula är i konstruktionen. Visst är det trist med dessa från Ellos, det tycks inte vara så många som är nöjda med dem som de var i originalutförande. Man ska ju inte behöva börja snickra och måla dem det första man gör, nix en tumme ner för Ellos helt klart!Mimmi: Väntar på rapport. Snickra egen fotpall, hög impfaktor där! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *