Cookie

Ett hjärta på väggenDet nya nummret av Cookie Magazine landade i brevlådan igår. Det är en Amerikansk tidning med fokus på barn, mat, inredning, style och familj. En av få tidningar från utlandet som inte kostar så mycket att prenumerera på från Sverige. Även om vi har vår Family och våran Mama på hemmaplan så kan det vara kul att läsa lite annat också och då rekomenderar jag denna tidning varmt.Det jag gillar mest med tidningen är att de varvar lite dyrare idéer med skapligt billiga personliga. Som detta hjärta, skapat av massor av fina minnen fångade med en polaroid kamera. Min polarid kamera, la av för ca tio år sedan. Men om den inte gjort det så skulle jag gjort något liknande ovanför Astrids säng. Ofta är det det enkla idéerna som blir de bästa, gäller bara att komma på dem! : )Även om man inte prenumererar på tidningen så finns det även massor av tips att finna på deras sajt, Cookiemag.com.

signature

11 comments

  1. Stämningsfullt: Jamen det var också en enkel och bra idé, Tackar så mycket!Kram/8: Det var så lite så! :)Linnéas skafferi: Man får söka runt lite, men det finns massor av tips att fynda.smile: Ytterliggare ett förnämligt tips, Tack så mycket!Malin S: Ja visst var det sött!

  2. Så sant, med de enklaste idèerna, när jag äntligen kommer på enklaste lösningen på ngt klurigt hemma känner jag mig så nöjd, fast samtidigt förvånad att jag inte kommit på det tidigare.Ha en underbar helg.

  3. Vilken rolig och snygg idé! Så enkelt men ändå så effektfullt. Nu blev jag sugen på att ta tag i min tavelvägg i trappen! Snygg och intressant blogg föresten, jag hittade hit av en slump :)

  4. Johanna: Ja visst var det, jag gillar den massor!mia dh: Jamen visst är det så, många gånger gör man det mycket krångligare än det behöver vara. Som jag ofta gjort med möbleringar här hemma tex. Det samma önskar jag dig!Mariachi: Så roligt att du hittade hit, och att du hittade något som inspirerade dig. Varmt välkommen tillbaka! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *