+++

27 DressesIgår såg jag filmen 27 Dresses med Katherine Heigl i huvudrollen. Den är söt som socker på många sätt men det är något som saknas för att den ska bli en favorit som bara måste ses igen på dvd, i alla fall i mitt tycke.”Jane är en romantisk och totalt osjälvisk kvinna som varit brudtärna inte mindre än 27 gånger och hennes egen lycka tycks inte finnas inom räckhåll. När hennes lillasyster, Tess, börjar förbereda sitt bröllop med Janes chef börjar dock Jane omvärdera sitt “alltid-brudtärna-liv”…”Filmens sajt är även den lite kul, här kan man tex designa sin egen bröllopsklänning samt få svar på om Du kan säga Nej!Mitt betyg blir 3 + av 5 möjliga.[Körslaget på Tv 4 suger … Så jag hejar på Linda K istället. Linda, Linda, Linda! Varmt lycka till!]

signature

8 comments

  1. Linnéas skafferi: Filmen är helt ok, söt och underhållande men kanske inte en keeper … Katherine är fab som vanligt! :)

  2. Stämningsfullt: Helt klart sevärd! Mmm, det kan vara lite klurigt det. Men jag tror att det kan funka faktiskt, det är en ganska skoj kille med också! :)Hoppas du får en härlig måndag! Kram

  3. Mia: Heigl är otroligt charmig, men hon fick ett halvdant manus att jobba med här tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *