Ett varv till …

Elle Mat & VinJo jag vet att jag tjatar om denna tidning OFTA, men det kan inte hjälpas då jag tycker att den erbjuder så mycket inspiration i köket. Jag har prenumererat på tidningen under några år, men inte från början (då den hette Elle a´la carte) och jag har många gånger sörjt att det tog så lång tid innan jag hittade denna guldgruva. Nu är dock det lilla pikanta problemet löst i och med att de lätt går att köpa gamla nummer på deras sajt. Så här gör man : kika igenom deras omslagsgalleri och välj ut intressanta nummer. Skicka sedan iväg ett mejl och hör om dessa nummer du är intresserad av finns kvar. Om de finns i lager så tar det ca 1 vecka innan de dimper ner i brevlådan hemma. Lätt som en plätt! Jag hade turen att de nummer jag var intresserad av fanns kvar, så i helgen ska här njutas vackra bilder och inspiration i massor. Tillsammans med några biscotti och te kommer det att bli en guldstund.Något annat som kommit upp mer än en gång här på bloggen är filmen A lot like love, den är en av mina favoriter som bekant och ikväll visas den på Kanal 5 kl 21.00. Har ni inte sett den gör det! Har ni sett den, se den igen!En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!Bild: Eget collage med omslag från Elle Mat & Vin.

signature

9 comments

  1. Jag älskar också Elle mat och vin. Helt underbar. Massor med inspiration som du säger och helt underbara bilder. Du får gärna tjata om denna tidning. Ha en skön helg.

  2. Helena: Mitt rum: Men åhh då har du en mysig stund att vänta, tidningen är über snygg och mys i soffan är sällan eller aldrig fel! :)Desiree: Tack snälla du, jag kan nog inte hålla mig utan tidningen kommer att vara ett stående inslag i bloggen. Kanske den rent av borde ha en egen kategori? ;)Att ha det gott: Japp, det är noterat! ;)

  3. Vilken kul, intressant och spännande blogg du har. Vad länge du har hållit på jag är nämligen ny o bloggar från Singapore dit vi flyttade för ett år sedan, kom gärna in o kika. Trevlig helg!

  4. Nilla: Men så roligt att du hittade hit, och stort tack för dina fina ord. Jag ska absolut kika in hos dig, så snart vi piggat på oss en smula här hemma.Tills dess!En riktigt trevlig helg! :)Tea: Tack för tipset, ska spana in det!

  5. Vilka underbara färger! Visst är det gott att ha bra tidningar att bläddra i ( om de är gamla spelar ju ingen roll!), specielt om man har en liten sjukis där hemma! Då kan man behöva akk uppmuntran i världen!

  6. jag är numera prenumenant (stavas det så?) på denna underbara tidning. Jag som ÄLSKAR kokböcker har nu denna tidning främst i hyllan :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *