Pink Lady

Salt från InredaProduktnörd som jag är så blir jag mycket frestad att testa detta rosalila flinsalt med det piffiga namnet, Pink Lady. Jag har ganska nyligen börjat använda mig av flingsalt. Jag köpte förvisso något vansinnigt dyrt på den tiden som Mat Tina precis börjat med sitt matprogram och hade flingsalt på precis allt (känndes det som). Saltet var som sagt dyrt och dessutom snudd på omöjligt att få tag på i en stad som Gävle. Så saltet inhandlades vid ett besök i Stockholm, skumpade med på tåget hem och visades sedan stolt upp för Johan som höll på att svimma när jag talade om att de små saltkristallena kostat ca 200 kr. Burken ställdes sedan på display bredvid spisen och testades någon gång med ganska uselt resultat och föll sedan snabbt i glömska.  Sedan ett tag tillbaka så är vi dock flitiga användare av flingsalt här hemma och då gärna de smaksatta, favoriterna är citron och chili.Det söta saltet med mild sälta säljs hos Inreda.com och kostar 46 kr. I like!Bild: Eget collage med produktbild från inreda.com.

signature

8 comments

  1. Ja, det går som i vågor här hemma med flingsaltet. Ett tag var det bara det som gälde. sedan vart det vanligt salt eller grovsalt i kvarn. Men det här var ju verkligen sött. Du får skriva och berätta hur det var att använda.

  2. Läckert med rosa flingsalt. Jag har några burkar som skulle behöva ett innehåll i…vore inte helt fel med något liknande. Ska kolla länken du angav.Jättetrevlig blogg :0)~Livet i byn

  3. Carin: Jag håller med dig, det går i vågor användandet av de olika salterna. Jag grunnar fortfarande om jag ska köpa lite rosa salt, rapporterar om det blir så.Livet i byn: Det kan nog bara bli kanonfint det, med rosa salt i en fin burk.Så trevligt att du hittade hit, varmt välkommen tillbaka!Malin: Hehe, mmm det är lite samma här Johan var inte alls lika imponerad! :)Jellon: Ja visst är det lätt hänt, en sucker för snygga produkter/förpackningar är man ju som bekant! :)Johanna: Kan var så ja, sen kan man lätt bli lite snål med dessa fina produkter. Nja jag spara den till ett extra fint tillfälle, ja typ så! :)

  4. Åh vad härligt! Det finns även smaksatt socker som jag måste rekommendera.. Det kan man hitta på butiken Koffert på humlegårdsgatan 11, otroligt gullig butik för övrigt! Verkligen värt att offra ett besök :)

  5. agnes: Tack så mycket för tipset om butiken, den bara måste besökas nästa gång jag har vägarna förbi Stockholm. Smaksatt socker, det skulle jag gilla! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *