Middag på 20 min …

MiddagstipsJag köpte tidningen Laga Lätt i veckan och hittade detta recept som lät snabbt och gott. Jag är lite tveksam till om Johan & Astrid kommer att gilla den smaksatta crème fraichen, men jag hoppas på det bästa.  Receptet i tidningen är för 2 personer:100 g pasta (fusilli)2 kycklingfilèer2 tsk smör1 krm salt1/2 rödlök150 g haricots verts1/2 dl lätt créme fraich med senap, dragon & honung2 msk bladpersiljaKoka upp pastan. Dela varje kycklingfilè i tre bitar, stek dem i 1 tsk smör och krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken fint. Fräs den med haricots verts i 1 tsk smör 2-3 min, salta och peppra. Häll av pastavattnet och blanda ner crème fraich och hackad persilja i kastrullen.Jag tänkte servera lite körsbärstomater till också.

signature

8 comments

  1. Det där receptet ska jag prova, ska till affären och veckohandla imorgon. Det lät jätte gott, kanske blir på fredag med ett glas rött till.

  2. Har prenumenerat på Laga Lätt i över ett år och jag älskar deras recept, så skönt att veta att alla recepten är nyttiga.Hoppas att även juniorerna gillar maten, ha en bra dag.

  3. Mamma C: Då har vi samma plan för morgondagen då, här ska också shoppas inför helgen imorgon! :)Tillsammans med ett glas rött kommer detta nog bli fab på fredagskvällen.Lotta: Jag gillar tidningen och plockar ofta med mig den hem när jag handlar, kanske är det dag att börja prenumerera även för mig. Jag önskar att det vore två tveksamma barn, men här hemma är det faktiskt maken (Johan) som är kinkigast! ;)Stämningsfullt: Hoppas hoppas! Måndag – torsdag måste de gå fort att laga till middagen här hemma, övriga dagar får det gärna ta lite tid då jag gillar att laga mat! :)Nilla: Ja det är ett bra grundrecept detta, det går att variera i det oändliga som sagt! :)

  4. Mat som går snabbt att laga är perfekt till vardagen. Och är den såhär god kan det inte bli annat än måndagssucce :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *