Snart helg!

Finaste tekannanVissa veckor bara flyger förbi, och andra som denna känns som att de är här för att stanna. Jag har haft tanden att nojja över, Johan har fått någon ögoninfektion och Astrid har nyst och hostat. Men nu går vi mot helgen som bjuder på lite trevligheter , det kommer att bli ett ack så trevligt avbrott i denna halv sjuka lunk som infunnit sig här hemma. Tanken på vila och många koppar gott te piggar även det genast upp en smula. I eftermiddag ska jag och Astrid baka lite, vi ska testa en ny sockerkaka och om den faller väl ut ska jag dela med mig av receptet imorgon.Den ljuvliga tekannan som är dagens favorit är en nyhet på ingång hos Indiska, den heter Glass och kostar 149 kr. Det finns även finfina muggar i samma stil till.En riktigt trevlig start på helgen önskar jag er alla!

signature

12 comments

  1. Vilken fin! Och så passande, jag har precis gjort ett inlägg om te och att jag måste skaffa mig en genomskinlig tekanna. Den här vill jag ha! /nadia

  2. Just nu sörplas det enorma mängder chaite i huset mitt. Ska ta och spana på kannan när den behagar dyka upp här i norr!Trevlig helg!

  3. Ønsker deg en riktig god helg, masse hvile og kos! Jeg er inne og städar og ute skinner solen og det er nysnø her i Sandefjord :) akk ja… :)

  4. Jättefin. den måste jag kolla in. Te är så vackert i glaskanna.Första besöket på din blogg. Trevligt. Kommer gärna igen

  5. Alla: Visst är den söt denna tekanna, jag hade tänkt spana på den idag men med en liten dotter hemma och ingen bil så får den trevligheten vänta några dagar.Margareta: Så trevligt att du hittade hit, varmt välkommen tillbaka! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *