I väntan på skåpet!

Finfina knopparNix, jag har inte hittat skåpet än men det stoppar mig inte från att smida planer kring det som komma skall. Till exempel har jag fått lite överbliven panel som ska fungera som baksida, om det är så att skåpet har en trist sådan vill säga. Jag har även letat reda på lite fina knoppar i bästa bling-stil för att smycka det ytterliggare:1. Stor dörrknopp i form av en diamant med en stjärna inuti. 79 kr hos Kvalitet & Fynd.2. Stor knopp formad som en stjärna. 79 kr hos Kvalitet & Fynd.3. Stor knopp i glas och metall. 49 DKK hos Isabella Smith.4. Klar oval “octagonal” formad knopp. 55 kr hos Kvalitet & Fynd.5. Melonknopp i keramik och mässing. 19,50 kr från Indiska (finns även i röd).6. Vit & svart knopp i porslin. 39 DDK hos Isabella Smith.Jaha, då var det bara att välja då! Eller snarare, då var det bara att hitta skåpet då ….Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

15 comments

  1. Jag skulle föreslå IKEAs Linnarp i svart. Låt en händig man/kvinna snickra pärlspont som baksida samt byt knoppar. Skulle bli supersnyggt :)

  2. Jag köpte vita porslinsknoppar på Indiska för ett antal år sedan. Dessa pryder ett ommålat IKEA-skåp på torpet.Innan du går igång för mkt måste jag dementera att skåpet saknar glasdörrar *g* Det är mer som ett lågt sideboard! Men bytte utseende rätt ordentligt från furu m furuknoppar till vitmålat med vita porslinsknoppar! Ser framemot dagar så jag tar mig tid att göra sånt igen :)//M

  3. Annika: Nej, fram för mer glam i vardagen! :)Carin: Ja trean är nog min favorit också. Eva: Ja du har så rätt, jag har själv tänkt i de banorna. Problemet är bara att jag kan tycka att det känns lite fel att demolera ett helt nytt skåp. Men tanken är god så dyker det inte upp ett passande skåp inom en någorlunda snar framtid så är det så vi löser det! :)Bodil: Hoppas hoppas! Så sant, vi behöver mer glam! :)Kram KramSophie: Så sant, med det rätta detaljerna så blir det mesta fab! ;)Minks: Lite färg och nya knoppar gör under varje gång. Men som sagt, man ska ha tid också. Jag hoppas att du snart får lite över! :)Fick du mejl av mig härom dagen föresten, det såg ut som om det kan ha kommit i retur?Helena: Mitt rum: Samma här, trean är snäppet finare än de andra i mitt tycke. Men det är ju bra det att du inte har något du vill göra om, då har du lyckats bra med inredningen! :)/B: Åhh har du, lyllos dig! :)

  4. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *