Fredag

In the gardenImorse när vi klev upp så föll det stora vackra snöflingor utanför våra fönster. Astrid planerade omebelbart in en tur till pulkabacken på eftermiddagen, äntligen skulle det bli av! Så kom lunchen och med den plusgrader och sol, all snö försvann således i ett naffs. Men med sol och fågelsång så vaknade lusten att påta i trädgården till liv. Det är på tok för tidigt att starta upp alla trädgårdsprojekt, men när vädret spelar olika spratt var dag är det lätt att tro att det redan är april! Dagens collage fick månaden till trots inspireras av En dag i trädgården.Vit kofta från H&M.Ursnygg klänning från Topshop. Älskar Topshop!Snörsko i satin med sametsband från Ellos.Alla trädgårdsprodukterna är vårens nyheter hos Village, denna ljuvliga butik som snart slår upp sina portar i min hemstad. Välkomna!En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

 1. Åh jag instämmer helt om Village!! Finns faktiskt inte alls långt ifrån jobbet och ändå går jag aldrig dit! så dumt!Trevlig helg//M

 2. Snälla bästa mamma! Kan du inte blogga lite mer, jag har ju blivit beroende av din blogg och måste kolla minst en gång om dan. Tack för sjukt bra inspiration och tips!

 3. Anne: Åh Tack så mycket snälla du! (:

  /B: Och här har Inspiration just slagit igen sina portar, det är lite snyft det med ….

  Minks: Men då får det bli ändring på det, en lite tur på lunchen kanske skulla hinnas med! (:

  Pethra: Ja klänningen står högt på min önskelista, ljuvligt söt! (:

  Annika: Koftan måste jag spana in i veckan, prefekt med en tunn vit kofta till sommaren. Tack! (:

  Stämningsfullt: En stor svart vattenkanna skulle jag gärna pryda min trädgård med i sommar, så hoppas att den är stor! (:

  Att ha det gott: Sannerligen är det så, och helgen har ju varit ljuvlig nu med sol och värme. Snart så! (:

  lo: Men så glad jag blir att du kikar in varje dag. Nu måste jag genast fundera ut något inspirerande. Gossip Girl må vara nderhållning men så inspirerande är det ju inte! (:

  mia dh: Tack! Ja och solen som strålar ute gör inte längtan minder precis. En riktigt fin söndag önskar jag även dig. (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *