Vila i frid

BrokebackVi har filmen, men det har aldrig blivit av att vi tittat på den. Ikväll så hedrar vi minnet av Heath Ledger genom att se Brokeback Mountain, filmen där Heath nominerades till en Oscar för sin roll. Min förhoppning är att denna mediacirkus få ett snabbt slut så att de anhöriga får tid att sörja i stillhet.Klicka på bilden för att se trailern.Bild: Eget collage med bild från youtube.com

signature

8 comments

  1. Vi såg den på ett hotellrum i LA under Oscarsveckan (inte alls lika glamouröst som det låter då vi låg magsjuka hela familjen) och den var så bra. Hans bortgång är ren tragik.

  2. Minks: Otroligt tragiskt! :(Hanna: Ja man blir så ledsen när man tänker på lilla Matilda som nu får växa upp utan sin pappa. Filmen var jättebra, men blev nog lite extra sorglig just nu.En riktigt fin torsdag önskar jag dig!Lox: Det började glammigt värre med LA och Oscar, sen föll det platt med magsjukan. Hu det finns bara en sak som är värre än att vara magsjuk, det är att vara borta och vara magsjuk. Filmen var riktigt bra. Heath´s bortgång, är så sant tragik.Sophie: Ja idag (inatt) kom de bilderna man önskat får slippa, de på Michelle och lilla Matilda. Må de få vara ifred nu när de fått bilder på en ledsen x-flickvän.

  3. Filmen är bra meninte hans bästa, charmmässigt menar jag, han e ju attans mycket snyggare i en del andra ;) Klart att en man som är både snygg och bra måste ta överdos. Djup suck! (e ju ett under att Brad Pitt har klarat sej)

  4. Malle: Jag har nog bara sett denna och 10 Orsaker att hata dig, men jag ska försöka se fler då jag tycker att han är en otroligt bra skådespelare. Kan hålla med dig om att han är en smula stel i denna film, men det var ju rollen som sådan. Ett mycket bra jobb gjorde han i vilket fall. Ja det är mycket sorgligt det som hänt, och även om det nu visar mer och mer på att det var en olycka så gör det bara allt så mycket sorgligare! :(Koselig: So sad … ! :( Ja Britney & Amy lever ju dess värre så vilda liv att om något (gud förbjude) skulle hända dem så skulle man tycka att det var sorgligt, men inte oväntat. Hoppas att de får lite lugn och normalitet i sina liv å det snaraste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *