Små söta vaser

Fina vaser från EllosJulsakerna har inte varit nerplockade ens i  24-timmar innan jag börjar intressera mig för pigga färger som skulle få hemmet att utstråla vår. Krukor har jag i massor, så många att jag har köpförbud faktiskt. Med vaser är det tvärtom, vi har 1 ynka. Den är mycket fin och kommer från Sia men den klarar bara en bukettvariant och det är dubbla buntar, om det är rosor eller tulpaner spelar ingen roll bara det är många blommor. De små vaserna har katterna sett till att de inte längre finns kvar och en och annan stor vas har gått i kras när barn sprungit genom hemmet i blixtfart. Dax att investera med andra ord, det finns inget som är så hemtrevligt som färska blommor!Dessa set med tre små vaser från Ellos är mycket näpna, och finns i två olika varianter. Ett sett med tre vita och ett set där det ingår en vit, en turkos samt 1 grön. De är 12 cm höga och kostar 149 riksdaler hos Ellos. Tål att tänka på!Bild: Eget collage, men bild från ellos.se.

signature

7 comments

  1. Det är med andra ord inte bara jag som piggar upp hemmets mörka vrå med ljusa färger, har hållt på hela dagen och nu ska jag bara införskaffa nya kuddar i pastellfärger från GANT…

  2. Stämningsfullt: Jag visst var det! :)Pethra: Nej nu känns det som att det är dax att släppa in lite fina färger a´la vår i hemmet. Jag ignorerar det faktum att vintern är på G på riktigt nu och planerar för fina blommor i fönstren och glada kuddar i soffan. Gant, åhh så härligt! :)Martina: Men så roligt att du hittade hit Martina, och tack för inbjudan. Klart jag kikar in! :)Sophie: Visst är det så, en gnutta färg och så är man på gång!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *