Gott Nytt År

Gott Nytt År!Nu är det nyårsafton, ett nytt år ska firas in om några timmar. Ett nytt år betyder glädje inför allt som komma skall men även vemod över det år vi nu lämnar bakom oss. Här hemma kommer vi att fira i den anda vi hoppas 2008 sedan ska förlöpa, med god mat, kärlek och många skratt!Ett strålande 2008 önskar jag er alla!Psssst! Tänk på alla djur och små fina barn som ingen ro får en kväll som denna. Ta det lugnt med smällare, raketer & fyrverkerier!

signature

20 comments

  1. Ville bara så här på årets slut tala om att jag nyss hittade till din sida och verkligen uppskattar den. Men ,pust! det tog tid att läsa igenom allt även om det var ett kärt besvär. Gott nytt år!Hanna-Sofia påhttp://nancyandi.blogg.se/

  2. Gott Nytt år!läser din blogg lite då och då (ganska ofta faktiskt…)Alltid härlig, inspirerande och kul läsning, och collagen är superfina (tycker även 15-åriga dottern)Ha det gott!

  3. Vad fint skrivet! Vi har en liten hund som faktiskt inte alls är rädd för smällare – konstigt nog! Jag läste i tidningen om en familj som firar nyår i sin källare eftersom deras hund är så rädd! Så nog ska man tänka sig för…Tack för din fina och inspirerande blogg! Kram och Gott Nytt År!

  4. Stor kram till er alla och Tack för önskningar om ett gott nytt år och glada tillrop! Till er som är nya säger jag varmt välkommna och till er alla, nu kör vi! Härmed förklarar jag det fantastiska bloggåret 2008 inlett! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *