Fina ting som komma skall

Sneakpeak 2008Egentligen så är det tid att summera det år som gått, men då hela bloggen i sig är som en summering av 2007 så kikar vi in i framtiden i stället för att se några av de fina ting som komma skall. Dessa produkter gör entré i butikerna mellan vecka 1-7:Trenchen syns överallt i vår (igen) och H&M har en av de snyggaste. Glada blommiga motiv kommer att fylla hyllorna på Åhléns i vår, bort med det mörka och in med det ljusa! Nytt år betyder några nya färger på Marimekkoskålarna från Iittala, om just denna färg är en av de ny nya ska jag låta vara osagt då det var en smula förvirrat på deras sajt. Men fin är den!Favoriten Wera kommer med många söta skor till våren, dessaa är ljuvligt söt med sin breda klack. Rusta förvandlas våren 2008 till ett mecka för alla älskare av Cath Kidston och hennes alla blommiga ting. Själv föll jag omedelbart för denna illsöta porslinskarott, så snart det bara är möjligt ska den få komma med hem.Inte riktigt min stil, eller snarare jag skulle inte kunna gå i dem men snygga som attan är de skorna från H&M. Stickad söt klänning från Indiska, mycket mer fint att vänta där! Söt klänning till små damer från Lindex.Glas från Indiska, de blå skulle jag gärna äga. En egen husvagn till pippi från Rusta, finns i butik i februari och hemma hos oss ungefär sammtidigt!Bild: Eget collage med produktbilder från ovan länkade företag.

signature

12 comments

  1. Jag blev förtjust i trenchen/kappan!Lindex-klänningen var söt!”Pollen” på Åhléns har jag redan spanat in i butiken.Fint collage!

  2. Her var det mye fint du hadde plukket fram… jeg gleder meg såååå til å kunne begynne å handle inn vårklær, sko, lettere plagg… lyse plagg. Det skal bli så herlig :)og det er alltid spennende når de nye klærne kommer i butikkene, spennende med nye moter :)

  3. Trenchen är underbar! Vill ha! Och Vera-skorna, tack… Kan man få för många Marimekkoskålar? Jag har redan två… Nä, det kan man nog inte. :)

  4. Då vet jag vad jag ska shoppa!! Kappa på H&M, en tur till Indiska behöver absolut nya glas…Marimekkoskål, japp, och så avslutas det hela med en tur till Rusta!!

  5. Affi: Jag tror att den dyker upp inom kort i butik! Den är mycket snygg! :)Nilla: Trenchen, japp! Åhh har erat Åhléns redan börjat med vårnyhtern? Lyllos! :)Koselig: Ja visst ska det bli härligt att inhandla lite ljusa saker nu, jag känner att det saknas mig just nu! :)Annika: Instämmer, ang Marimekkoskålarna har jag en ljuvlig ljusblå men det finns rum för fler som sagt! ;)Kati: Så bra! :)Stämmningsfullt: Rusta är faktiskt en riktig guldgruva, men man måste leta runt lite för att hitta guldkornen. Jag har gjort massor av fynd där som jag sedan sett på inredningsbutiker för 3 gånger så mycket pengar. I like!Att ha det gott: Ja visst är den najs! :)

  6. Trenchen är ljuvlig! Men jag har letat runt på HM online och i katalogen och jag kan inte hitta den, var har du sett den?

  7. Susanne: Underbar är den, jag hoppas så att den är lika fin IRL. Detta är en pressbild, men den bör dyka upp i butikerna inom några veckor! :)

  8. Jessica: Precis, de har en pressida där bilderna kommer ifrån. Dessa bilder är i omlopp både i tidningar och på webben sedan ett tag tillbaka, annars brukar jag försöka hålla mig tills varorna är släppta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *