Andra advent

All you need is loveSom jag berättade förra året den 9 december så firar vi lite extra idag. I år är vi dock tillbaka på banan igen, filmen är på plats, dottern är kry och det blir fika hos min mamma i eftermiddag. Mycket glädjande är även att Kanal 5 gör följe i vår tradition i  år då de visar Love Actually kl 20.00. Har ni inte sett den så se den ikväll, har ni sett den så se den igen! Love love love, love is all you need!En riktigt mysig andra advent önskar jag er alla samt ett varmt grattis till alla som heter Anna på namnsdagen!

signature

8 comments

  1. Det er en utrolig herlig film! Jeg har sett den … flere ganger ;) og den scenen i kirken med All you need is love sangen, er kjempefin! :) god søndag

  2. Alla: Tack så mycket! :)Anneli: Hoppas att du fick en liten tårtbit du med, där är ju gansks så nära i alla fall! :)Helena: Ja visst är den bra, en högtidsstund igår helt klart! :)Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *