Sneakpeak SatC

Trailer SatC The movieFilmen har premiär över större delen av världen i slutet av maj, men nu är trailern här så njut av denna lilla pralin och dröm om det som komma skall! Snag att det är så långt till maj ….Trevlig helg!Bild: Eget collage med bild från JJ.

signature

4 comments

  1. har varit hemma och sjuk och plöjt några avsnitt från säsong fem-sex, tänk att man aldrig får nog! ser fram emot filmen väldigt mycket.

  2. Har precis tittat igenom hela SATC-boxen. Känns tomt nästan som ett förhållande tagit slut. Men det ska återupptas när filmen kommer till Sverige!

  3. Anna: Ja det är sannerligen tomt efter att SatC slutade, boxarna går varma här hemma med men det är slutet man vill åt. Jag hoppas så att det det blir ett härligt slut, med endast tårar av lycka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *