Bord duka dig

Dekorera meraSmå enkla dekorationstips åker alltid raka vägen in i min ispirationsbok. Detta gillade jag jättemycket, enkelt att orda speciellt eftersom julgranskulor har man oftast en hel kartong av annars är det inte så dyra i inköp. Sen skriver man bara namnet på en liten lapp, vill man ha dem som finns på bilden så kan man tex köpa dem på Panduro men det går lika bra med egen designade. Placera kulan på en fin servett gärna av bomull och låt festen börja.Ett annat snabbt tips är att ta fram ett fint fat med högre kanter, tex ett fruktfat och fyll den med olika julgranskulor. Mitt favoritfat är silverfärgat på insidan och i det har jag vita samt genomskinliga kulor med diskreta mönster. Det blir jättesnyggt och stämningsfullt och får stå framme hela december. Man borde helt klart, dekorera mera!Har ni fler snabba dekorationstips så dela gärna med er!Bild: Eget collage med tipsbild från isabellasmith.com

signature

6 comments

  1. Åsa: Dessa som är på bilden är platta i botten av sig själv, men det funkar med de som är runda i botten också om man ställer dem mjukt i en servett. vill man att de ska stå stadigare än då så ställer man dem på något litet och runt som tex ringen i en nyckelknippa. Sådana liknade brukar man kunna få tag på billigt på byggvaruhus.

  2. Ikea har jättebra lådor med billiga julgranskulor i olika former för 29 kr tror jag det var. Eller kanske 39, minns inte. I skyltningen hade de använt dem till paketen de slagit in så en låda kulor följde med mig hem till julens inslagningar!

  3. Det där lät som något för mig. Jag har massor av fina skålar och rätt mycket julgranskulor. Det ska testas. Frågan är hur länge de får vara ifred för mina något långfingrade barn… Ha det bra! Kram kram!

  4. Marmelad: Ikea är en riktig guldgruva när det kommer till julsaker, det är mycket lätt hänt att det följer med något hem! :) Förra året så hade jag småkulor på några paket och det blev mycket fint, man kanske skulle våga sig på lite större i år. Tack för fint tips!Charlotta: Det blir jättefint! Hur man håller långfingrade barn och i vårat fall även katter som vill spela boll med dem borta, den lösningen söker även jag svaret på! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *