Mode & Frimärken

Lindex julen 2007Onsdagen bara sprang förbi så det blev inga inlägg igår, men idag är det torsdag och det är lungt och skönt. Nu har jag powerwalkat så gott det går i halkan som råder och gjort mig en kopp te med skummad mjölk och ska snart kika på Hotspot när hon medverkar i Efter Tio på tv4. Jag värmer upp med en pressreleas från Lindex om deras julkampanj som drar igång i butik och på reklampelare den 14 november. Det är snygga underkläder på agendan och jag har lite dålig koll känner jag, är det så att Lindex kört denna typ av kampanj tidigare eller är det så att de gör en H&M? Jag får luska lite i det, underkläderna ser mycket fina ut hur som helst. Årets modell är Alek Wek:– Vi valde Alek för hon framhäver våra underklädesplagg på ett fantastiskt fint sätt. Som modell är Alek enastående och expressiv, och sättet hon visar upp vår kollektion på är fullständigt fenomenalt. Det tillsammans med hennes bakgrund gör att Lindex uppfattar henne som en symbol för den modiga kvinnan, säger Johan Hallin, marknadschef på Lindex. (Lindex pressmedelande)Roberto Cavallis H&M kollektion släpptes idag på morgonen, säkert jättefin men jag kommer inte att köa för ett plagg i år heller. Inatt startar försäljningen på nätet, även här är det först i kön som gäller. Man får anta att även dessa plagg kommer att gå som smör i solsken, så vill man ha ett plagg gäller det att ligga i. Överlag tycker jag att kollektionen är lite too much, men det finns go´bitar.Idag startar även omröstningen om Årets Frimärke 2007 . Här kan du rösta på din favorit. Jag har inte bestämt mig riktigt än men jag gillar häftet Svenskt Mode mycket, very stylish!En riktigt härlig modetorsdag med andra ord!Bild: Eget collage med pressbild från Lindex.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *