Dagens favorit

Söta värmare från AsosAsos är lite av en favorit när det kommer till söta saker till hemmet. De får hela tiden in nya små glädjespridande prylar och de är alla till en överkommligt peng . Nackdelen är i vanlig ordning frakten och från England dessutom. Nu inför några födelsedagar samt jul så har vi gått ihop några kompisar och gjort en stor beställning ihop. Beställningen gjordes idag så på tis borde det dyka upp ett paket hela vägen hem till dörren. Jag köpte bland annat en värmande vattenflaska till en kompis som fryser ofta, denna blir mysig att lägga på kalla fötter efter vinterpromenaden.Bild: Eget collage med bilder från Asos.

signature

5 comments

  1. Utrolig søt! jeg har tenkt på slike varmeflaske mange ganger, å sy inn de med en gammel genser for eks. stilig :) håper din kompis blir glad…og ellers bør du kikke inn på min blogg, det er en musikalsk utmaning der nå og i kveld så legger jeg ut en movie-utmaning :) jätteroligt og god helg også

  2. Koselig: Åhh jag hoppas så att hon ska bli glad för sin present, jag tror det kommer att gå bra då hon både är lite frusen av sig samt har lite av den här stilen i övrigt hemma.Låter mycket spännande, då måste jag kika in till dig. Igår så förfördes jag av din goda Cheesecake! :)Trevlig helg!

  3. Jag har funderat på att göra såna där tidigare, men jag hinner ju liksom inte med allt jag kommer på. Inte kommer jag ihåg allt roligt heller och nu har jag tokigt nog förlagt mitt block som jag brukar skriva ned sånt i. Typiskt mig… De var verkligen karamellsöta! Kram kram!

  4. Mia: Mycket söta, och varma! :)KramCharlotta: Åhh göra egna, så kul! Jag kan förstå att det är svårt att finna tid till det, men tanken är god och de funkar säkerligen lika bra om några år. Jamen visst är det bra att skriva upp små tips i ett block, jag älskar att plita ner små nyfunna tips. Men liksom du har jag lite svårt att hålla reda på mitt! :)Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *