H&M leverans

Ny blusIdag kom de sista restade kläderna från H&M, denna blus blev direkt min favorit. Den fungerar både till vardag och fest, den är lite lagom klockad och därför smickrande för figuren. Ett riktigt lyckat köp med andra ord!Bild: Eget collage med bild från H&M.

signature

11 comments

  1. Den vill jag också ha! Den måste vara fin både till vardagsjeansen och finkjolen… Kanske hög tid att klicka hem lite nya kläder! Tack för tipset!Kram

  2. Mycket snygg! Jag gillar också klockade modeller.Har också en restleverans från H&M som borde dyka upp som hämklar när som helst i min mobil.

  3. Jättesnygg! Min Lindex’are (som kommer på em på bloggen dårå ;) har lite samma modell. Jag kan dock känna mig lite “stor” i dessa klockade modeller. Min blus i stl 40, är såå vid!//M

  4. Väldigt snygg och alltid kul med lyckade köp. Måste fråga hur det går med radhusmakeovern, blev det något med köket – är såå nyfiken??!!Ha det gott

  5. Linnéa: Ja den är mycket najs, måste bara komma ihåg att vara jätteförsiktig när jag tvättar den.Vicke: Det är samma här, nyfrälst på blusar. Ja det är lite nackdel det där med att man bör stryka dem, man har ju under lång tid kämpat ihop en strykfri-garderob. Ja i alla fall mer eller mindre! :)Saga: Ja den passar till dem båda, idag hade jag min till jeans! :)KramCaroline: Hittar man en blus med lite klockad modell så är det lite av en lyckostund. Jag tycker att de är jättesnyggt.Ett mycket trevligt sms att vänta med andra ord! :)Minks: Japp, den är inspanad! :) Mycket snygg! Jo det kan bli lite av den effekten på vissa, därför kan man inte lita helt blint på dessa klockade varianter. Nu har jag förvisso en del som mår bra att gömmas undan lite så jag ska nog överväga “din” blus i alla fall!Att ha det gott: :)Charlotta: Det är en lite gobit detta! Ha det fint!Kram KramAmpa: Sannerligen trevligt med lyckade köp! Ja du det är en mycket bra fråga det! :) Köket ligger lite risigt till just nu, det finns lite för lite tid för att hinna med det innan jul. Vi har dragit på oss lite mer projekt här hemma som tex målning av badrum, målning runt alla fönster och målning av lite möbler. Det tar lite för mycket av fritiden redan. Men vi jobbar på och hoppas att det snart ska bli klart (Jo jag är optimist). Bilder kommer så snart det är klart.Ang köket så blir det start i januari som det ser ut. Längtar! :)Ok, jag inser nu att du kanske undrade över möbleringen (familjen Roberto style) så jag svarar på det med för att vara på den säkra sidan. Tyvärr så funkade det inte i vårat lilla kök, men bockarna och bordsskivan kommer att bli perfekta ute till sommaren.

  6. Åh! Läser ofta och nu bara måste jag ju ge mig tillkänna… :-)Fick precis hem en likadan och den är verkligen såå fin! Bra smak :-)!

  7. Jenny: Så trevligt att du skriver en rad, det uppskattar jag! :) Jamen visst var den fin, jag bev lite överaskad faktiskt! Vi har mycket bra smak vi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *