Ordning & Reda

Smart bokhyllaDenna bokylla för barn rymmer hela 85 böcker, hur bra som helst! Ofta är det svårt att hitta bra förvaring för böcker i banrum, det är lätt att de hamnar i en bokhylla och är då svåra för barnet att nå. Ett annat stort plus med denna hylla är att böckerna blir mer synliga och på så sätt inspirerar till att barnet oftare kikar i dem. Bokhyllan finns hos Bosieboo och kostar 1295 kr. Hyllan finns i färgerna vit & natur.Fram till den 15 oktober så får man 15 % rabatt på hela sortimentet om man uppger erbjudandekoden: smygtittBild:Eget collage med bild från bosieboo.com.

signature

6 comments

  1. Ultimat möbel i barnrummet! Borde inte vara helt omöjlig att göra något liknande själv?! Så jag beger mig ut i garaget bland spikar och målarfärger och gör ett försök… Tack för inspirationen Helena!

  2. Lisa: Absolut jättesmart! :)Malin: Det skulle jag tro är fullt möjligt om man är lite händig, det behövs nog inte så många delar heller samt att då kan du göra hyllan lite bredare och få plats med alla bokstäverna i vårat alfabet. Härligt! Varmt lyckat till och mejla gärna en bild om hyllan blir lyckad! :)KramAtt ha det gott; Precis kan man uppmuntra till läsning så är det en hit!Måste ta och spana in din fina rabattkod, tack för tipset!

  3. Hej! Tack för en bra blogg. Jag kommer inte åt bokhyllan på deras sida…hmmm…tänkte beställa den men finner den inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *