Hello Luben!

…. Och så kom PollyMaken är ett gigantiskt fan av Ben Stiller & Co, själv har jag varit lite avaktande när dessa filmer visats här hemma eftersom det lätt blir på tok för pinsamt. Jag gillar långt från alla men De två om Familjen Focker, den när de våldgästar bröllop och så denna ser jag mer än gärna. Så ikväll kl 21:00 blir det Och så kom Polly på Tv3 tillsammans med grabbarna Ben & Jerry. Låt den pinsamma skrattfesten börja!

signature

7 comments

  1. Nilla: Mycket rolig, men ack så jag irriterar mig på hans bästa vän … Hu! :)Minks: Åhh så trevligt, välkommen till den mörka terapin! :)

  2. Vi såg den i går hahah… medans “M” min man höll på att gå åt i mellan åt… han tyckte de va såååå… pinsamt så han tog några extra svängar in i köket!ha det gottAnnette

  3. og nå fikk jeg nettopp med meg på E- news at Jennifer Aniston spiller inn en ny film – romantisk komedie (ofcourse) med Ben Affleck! Yes, det må jo bare bli bra da :)

  4. Koselig: Ja jag såg det, det kan ju bara inte gå galet med Ben & Jennifer! Det ser vi fram emot! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *