Dax att fylla på lådan

Lyxig chokladJag har tre lådor hemma för olika typer av nödting. En är fylld med roliga pryttlar för att pigga upp sjuka små barn, en annan är blandad kompott av presenter till barn vid eventuell barnkalas-kris och den sista är till för små trevliga gåbort presenter. Alla har de en gång varit fulla, men efter den senaste tidens räder så ekar de nu åter tomma. Sakta men säkert ska nu lagren fyllas på igen och först ut är gåbort lådan. Igår beställde jag två stycken rör med chokladknappar hos Inreda.com, dessa knappar är gjorda av belgisk choklad som man häller varm mjölk över och så får man lyxig varm choklad. 50 kr för 150g kostar rören. Lovely!Nu tycks det som att vi var många som ville åt dessa rör. Inte ett endaste litet rör finns det kvar hos Inreda idag. Men denna typ av present fungerar lika bra med en finare chokladkaka som man sedan hackar i bitar och låter smälta i vam mjölk. En perfekt present till chokladälskaren nu när det börjar bli riktigt ruggit och kallt ute.Bild: Eget collage med chokladrör från Inreda.com

signature

9 comments

  1. Karin: Det är guld värda när man har fått ihop ett litet lager. Många tårar har de sett till att stoppa! :)

  2. Maria: De tog slut på nolltid rören med choklad. Jag hoppas att Inreda kommer att ta in fler eftersom de blev så populära.

  3. Såg också de och blev så sugen på att beställa, men då var det visst försent då. Hoppas de får in mer, perfekt liten present.Ditt tips på nödlådor var suveränt, tack!

  4. Jag har nödlåda för gåbort-present och barnkalaspresent. Men ingen för sjukdomar. Antar att det har att göra med att Kaspian inte ens är 1,5 år, så jag har inte vant mig vid att vara hemma med sjukt barn. Fester och kalas är jag dock van vid. :DOch den där chokladen för 50 kr var ju verkligen en perfekt gåbort-present.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *