Welcome to Sweden!

Zara HomeDet är synd att säga att vi som familj är beresta, men Spanien det kan vi! Bland butikerna på plats så är Zara favoriten, kläderna förvisso men de finns ju även att få tag på i Sverige. Men inredningsbutiken Zara Home, den har vi inte haft tillgång till tidigare. Men nu är kjedjan med de ljuvligaste inredningsdetaljerna jag vet på väg. I oktober ungefär samtidigt som H&M lanserar sitt nya koncept H&M Home via katalog i norden så kommer Zara Home att starta webshop i 13 länder och då bland annat i Sverige. Spana in deras höstkatalog på nätet, den är toksnygg! som vanligt faller jag som en fura för detaljerna och de vackra barnrummen. Komsi komsi Zara Home, varmt välkommen till Sverige!Bild: Eget collage med bild från Zara Home.

signature

8 comments

  1. Minks: Jag vet faktiskt inte riktigt hur det blir med H&M Home just nu, idag kom det tråkiga rykten om förseningar till efter nyår. Vi får se, men Zara Home kommer i alla fall och det är lycka det! :)

  2. Ljuvligt hemma: En riktigt trevlig helg önskar jag även dig!Att ha det gott: Instämmer, underbart! :)Annika: Ja visst har man väntat! Äntligen! :)Anneli: En riktigt trevlig helg med massor av sömn önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *