Dagens favorit

AnslagstavlaNu när dagis dragit igång med full kraft igen och det är utflyktsfika, planeringsdagar och papper som ska fyllas i var och varannan dag. För att kunna hålla reda på allt så behöver jag någon form av akut-anslagstavla i hallen och då helst på dörren. Oftast när det kommer med papper hem så knölar jag först ner dem i väskan på väg hem från dagis och sedan om jag har tur så kommer jag ihåg att sätta dem i klämman på kylen. Problemet är bara att denna klämma alltid är full med papper så det som sitter i den glöms med regel bort lika snabbt som de kom dit. Men eftersom vi nu ska få ordning på vår vardag så måste även denna fråga lösas, svaret kan mycket väl momma att blir denna illsöta tavla med magneter från Rice. Tavlan är klädd i tyg och magneterna har fått lite broderier, en sån söt tavla bör man inte missa på väg ut genom dörren.Så nu gäller det at finkamma webbshopparna i jakt på ordning och reda!Här hittades anslagstavlan!Bild: Rice.dk

signature

11 comments

  1. Åhh, vilken underbart söt tavla! Skulle behöva en sådan jag med.. Om du hittar den så kan du väl skrika till?

  2. Håller med, helt underbar tavla. Skrik högt om du hitter den!En önskan dessutom. Du som är så stilsäker. Kan du inte ge lite tips (via ett collage) om en mamma-outfit för hösten till småbarnsmamman som återgår till arbetslivet. Gärna en för kontorsmiljö och en om man jobbar med barn. Det här är ju nästan som att skriva önskelista till tomten!Tack för en underbar sida, den läses varje dag – garanterat.

  3. Emma: Ingen lycka än så länge, men jag lovar att skrika till när den dyker upp! :)Linda: Åh man tackar! :) Jag har lovat detta tidigare om jag inte minns fel precis innan jag flyttade bloggen och det föll i glömska (Illa det) Men nu lovar jag att ta tag i sådana collage så snart jag kan! Tack så mycket för dina fina ord!

  4. Hej tycker att du har en jättehärlig blogg och gillar den skarpt. Jag provade att baka din paj i helgen och den blev underbart god. Tack så mycket för receptet. Vi hade köpt med oss Marsan sås från Sverige och att sitta med paj och svensk vaniljsås var bara sååå gott.

  5. Desiree: Tack så mycket, så glad jag blir! :)Jag visst är pajen god, nu har jag bakat den två gånger så jag får spara mig lite men den kommer igen. Jag kan tro att det smakade extra gott när den intas med vaniljsås och man inte är hemma, jisses jag minns än hur goda ostbågarna som vi fick levererade i Spanien var! :)Grynet: Jag LOVAR! :) De har magneter i samma serie hos inreda.com så jag tror att den kommer att dyka upp där inom en snar framtid så håll lite utkik där! :)Camillas lockar: Ja börja planera för var du ska sätta alla lappar med info, för det kommer att bli en hel del! ;)

  6. Intebaramamma: Tusen tack för dina snälla ord samt det superbra tipset på var man kan hitta anslagstavlan! :)Kram

  7. Den var jättejättefin. Måste bara tipsa om en vän som har en liknande på ytterdörren hemma som hon har gjort själv. En plåtbit i en tunn ram och ett jättefint rutigt tyg spänd runt plåten (detta kan således bytas ut efter humöret). Som magneter har hon snäckor som har fått en rund magnet klistrad “i sig”. KANON-fint!!Härligt med nya fräscha “få-koll-tips” det känns verkligen som det ligger rätt i tiden med nystart höst och röran som allt för oftast blir hos väldigt många som det tycks (tur man inte är ensammen :):)Ha en fortsatt bra vecka!

  8. Ampa: Jamen det där lät ju som något jag måste prova här framöver. Anslagstavlor kan man inte få för många av! :) Tack för tipset! :)Håller med dig, det är så skönt att veta att man inte är ensam! :)En fortsatt trevlig vecka önskar jag även dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *