Ordning & reda i badet

För badrummetNästa gång jag får för mig att rusta lite här hemma så ska jag tänka på hur vi har det nu här hemma och lär då vara nöjd med hemmet som det är. Jag ska vara ärliga med er, det går sådär här hemma. Mycket på grund av att lite oväntade saker som dök upp som tex det här med färgen, visst färg torkar fortare när det är fint väder ute men när det är regnigt och högluftfuktighet då torkar den inte alls. Ett annat problem är att vi tagit på oss för mycket att göra på samma gång, igen! Vi fick även för oss att det skulle vara trevligt att tvätta alla kläder, sängkläder, handukar mm innan vi stoppade in dem i skåpen igen. Låter som en ljuvlig tanke i teorin, men inte lika ljuvlig är synen av alla säckar som bara väntar på att tvättas.  Men det börjar reda upp sig lite nu så vår förhoppning är att vi ska kunna avsluta det mesta till helgen. Puh!I Astrids rum så är de flesta av hennes leksaker som Lego, pussel, Barbie mm placerat i emaljhinkar som vi köpt på Rusta. De är kanon, lagom stora och så ett redigt handtag när man vill bära med sig leksakerna. Ca 60 kr styck kostar hinkarna som finns hos Rusta & ÖB bland annat. När jag sorterade lite i förådet så hittade jag en till rosa som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med tills jag såg denna bild från PBK. Ett enkelt och snyggt sätt att förvara alla leksaker efter badet, man firar upp dem i taket bara! Mitt tips är dock att göra lite hål i botten så att inte vattnet ligger kvar och allt bli geggigt. Vill man sätta texter på hinkarna så beställer man lätt egna designade ord hos Vimsadekor eller My first room.Bild: Eget collage med bilder från Pottery Barn & Rusta.

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *