Genialisk reklam … [I HAD TO HAVE IT]

SJP-CovetSarah Jessica Parkers nya parfym är lanserad och reklamen är i full gång. I Amerikanska tidningar ser man en galen SJP och på tv i samma land så rullar denna reklam förfullt. Kombon SJP + en slogan som säger: It must be mine. I have to have it det kan bara bli en hit!

Introducing Covet the new fragrance from Sarah Jessica Parker. Impulsive, indulgent, and irresistible. Covet is an ultra feminine fragrance created with a seductive blend of chocolate, magnolia, and amber musks.

Vill man köpa den åtrovärda flaskan som inte säljs i Sverige än så finns den på Amazon.com.

Bild: Eget collage med bilder från Google, Macy´s och Amazon.

signature

7 comments

  1. Nämen det är inte klokt, igår kväll satt jag och bläddrade i taxfree-katalogen och tittade på diverse parfymer och bla SJP och tänkte, hm, det måste jag ju bara fråga Helena om, och så HAR du nu skrivit om det… shit vilken telepatiförmåga du har :)Nu var det iofs hennes förra parfym jag såg i katalogen för den nya finns ju inte med än som sagt, har du testat den??? är det “I have to have it” på den också??Underbar reklam!//M

  2. Minks: Haha, jag har haft osedvanligt bra timing på dina undringar i dagarna minsann! :) Jag är stort fan av hennes förra Lovely parfym, den är diskret och fruktig. Den är designad att inte fylla ett helt rum när man bär den. Fin flaska även till den. Meningarna har gått isär om Lovely men jag säger två tummar upp! :) AnnaKarin: Covent är om jag förstått det hela rätt, lite tuffare än den första som är mycket diskret. Doften beskrivs som en blandning av magnoliablommor och choklad. Den har fått mycket fin respons, bättre än Lovely (som är min favorit fortfarande). Jag ska testa även denna för att se om det är en keeper, om jag är osäker på en doft brukar jag börja med att testa den som lotion el dyl. Mycket billigare och man får chansen att testa om man “klär” i doften! :)Ljuvligt hemma: Jag meeeeeed! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *