Älskade Lexington!

Lexington fall 2007Nu är jag åter hemma igen efter några sköna dagar på landet, tanken var att jag skulle sitta framför brasan om kvällarna och pilla på små blogginlägg men 3G- modemet ville annat. Såååååå seeeegt! Lite nytt har det hunnit komma när jag varit borta ser jag, roligast och mest efterlängtat är nya kollektionen från darlig Lexington.När de första pressbilderna från årets kollektion dök upp så blev jag en smula oroad eftersom allt var så mörkt, men det visar sig nu att det fanns ingen anledning till oro denna gång heller. Tre olika kollektioner The Ultimate, Beacon Hill samt den återkommande Living bjuder på något för alla. Kika in och njut! Ljuvligt!Bild: Eget collage med bild från Lexington.

signature

5 comments

  1. Att ha det gott: Mmmm, bättre blir det inte!Annika: Ja de är otroligt duktiga på att visa upp fantastiska platser i sina annonser, riktiga drömgörare är vad de är! :)

  2. Jag vet hur det är när man ska försöka blogga via 3-G. Vi har det ute i stugan och det funkade inte alltid.. Tyvär! Så fort det blev lite dåligt väder (vilket de ju varit nästan hela sommaren!!) så blev det dållig mottagning! Grrr! Men men. Jag hoppas ni hade det skönt på landet ändå!

  3. Linnéa: Kanske var det dåliga vädret som gjorde det extra segt. De håller inte riktigt vad de lovar i alla fall kan jag tycka.Vi har haft det mycket skönt med trevligt sällskap och god mat, allt som behövs för härlig ledighet! :) Jag hoppas att er varit det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *