Dagens favorit

Vacker tvättpåseIdag blir det tredje trippen till IKEA på 5 dagar. Nya sängar ska inhandlas, det ska bli ljuvligt med nya sängar i sovrummet som är nästa rum på tur nu. Lakan och denna tvättpåse med namnet vacker ska också få följa med hem. Jag tycker inte att bilden riktigt gör denna rättvisa, den är mycket snygg irl. Stor är den också, rymmer ca 50 l tvätt och kostar 49 kr.Bild: Eget collage med bild från IKEA.

signature

4 comments

  1. Tvättsäckar är praktiska! Jag köpte säckar från Josefssons med tvättsymboler och de hänger med än, ungefär 3-4 år senare. Nu ska jag byta till backar på hjul, men en ny tvättsäck kan ju vara bra. Särskilt om de ser ut så där! Det är bärhandtag, ett stort plus! Ha det bra. Kram kram!

  2. Charlotta: Jag kar kastat blickar på dessa “tvättvagnar” eller vad de kallas där det är uppdelat på gradantal, tror att det var typ Josefssons som hade även dessa. Ska nog spana igen tror jag, för det är förbenat smart att sortera efter hand så där.Vi har en tvättmaskin, men det går så mycket smidigare att boka tid i föreningens tvättstuga och då är det outstanding med bärhantag måste jag säga. Det som var urbra med denna var att det ryms ungefär lika mycket tvätt som man orkar kånka samt att den har en stor ficka på framsidan där man kan trycka ner tvättmedel och dyl! :)Ha det fint!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *