Var det allt?

Skålar från GreenGateHäromdagen så kom leverans nummer två från Isabella Smith, denna gång var det 4 st skålar för att komplettera mitt tidigare inköp av en liten mjölkkanna samt 4 st äggkoppar. Jag hade även köpt en hängare till hallen, denna är ganska lång och gjorde att paketet såg ut att vara lite mer än vad det egentligen var. Denna gång så levererades varaorna  hela vägen hem till dörren så Johan blir alldeles till sig när han tar emot detta stora paket. När jag med stor andakt öppnar paketet och börjar plocka fram dess innehåll så ser stackars Johan allt mer håglös ut efter varje skål. När jag sedan sliter fram en hängare till hallen och pekar på den och frågar, visst är den fin? Jag då är besvikelsen ett faktum:Besviken make: Var det allt? *Tänker snabbt och pekar på skålarna* Men dessa är GreenGate sa jag …Idag fyller Johan år så idag blir alla paket fria från små skålar och hängare, det lovar jag! Grattis mitt hjärta!Bild: Eget collage med bild från Isabella Smith.

signature

11 comments

  1. Tänk att karlar inte kan uppskatta Greengate för vad det är ;) nästan lite som motsvarigheten till Manolo Blahnik va?? ;)HURRA för maken som fyller år idag!//M

  2. det är precis en sådan hängare jag är på jakt efter!!!! Men det verkar ju bara vara möjligt med hemleverans i DK? Hur gör du?

  3. äh, jag var för snabb, jag hittade själv. Nu är två hängare beställda. Tack ännu en gång för BRA tips, du är grym!!

  4. Stackars maken :):) Jahap då är man såld igen… hängaren passar superbra till våra råspontade väggar i hallen – nu ska här lobbas…. fast han jag lever med också käre J faktiskt är inte så svårövertalad. Jag vet kommentaren .. hm ska vi göra om där också vi håller ju bara på med badrummet, killarnas rum osv osv Jag blir nog snart avstängd från datorn för jag får så mycket fin-fina idéer när jag är inne hos dig. TACK och trevlig helg på sig!

  5. He he. Min make frågar alltid med stor undran om vi virkelig har plass til alt jag kjøper. Han tycker vi har før mycke : )

  6. Minks: Jamen visst är det konstigt att de inte uppskattar dessa trevliga element i livet? Inredning, skor, romatiska filmer och tv-serier. Arma dem! :)Johan hälsar och tackar så mycket!Annah: Stackars dem! :)Thea: Ja det är så söta, speciellt nu när det är ett helt set! :)Att ha det gott: Johan hälsar och tackar så mycket! :)Maria: Så bra att du hittade infot. Det mesta går att beställa hit till sverige för utom större porslin prylar samt möbler. Roligt att du tyckte om dem! :)Ampa: Råspontade väggar, jo det är drömmen här hemma det! :) Jag kan tänka mig att det skulle funka urbra med dessa hängare där. Lycka till med lobbingen! ;)Hmm, vi vill ju inte att maken ska stänga av dig från bloggsurfing. Jag får fundera ut något som kan gynna honom också, ett litet recept kanske? ;)Trevlig helg!heidi: Ja, det är samma här. Första frågan är alltid, – Jaha och vad hade du tänkt ha den där då?Skåpen är förvisso fulla, men ibland så kan jag bara inte låta bli! :)

  7. Hej,gillar också Isabella men är inte portot hutlöst när man köper några få billiga saker?

  8. Ellen: Jo det är så sant, man får betala ca 170 kr extra för postförskott och frakt. Vi har tidigare gjort så att vi gått ihop några stycken och gjort en stor beställning, men denna gång så fick jag stå för frakten själv.

    Mycket fint finns det, Isabella Smith är min absoluta favorit butik på nätet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *