Att campa …

HusvagnVi har sommarstuga så jag har aldrig testat campinglivet. Våra vänner däremot är många av dem stolta  husvagnsälskare som just nu åker runt i Sverige från camping till camping.  I många diskussioner genom åren har jag hävdat att jag aldrig skulle kunna byta livet i stugan mot en husvagn, men som bekant ska man aldrig säga aldrig! The Airstream Bambi är svår att motstå, t om en inbiten sommarstugeälskare som jag hajjar till och tänker att kanske det inte är så dumt i alla fall. 1936 kom den första modellen ut och den såg ut i stort sätt som de fortfarande gör, detta beror på att företagets motto är: “ Let’s not make any changes — let’s make only improvements!”  Sånt gillar jag, man har en bra produkt ett fungerande koncept och istället för att göra om allt för att vara så hipp som möjligt koncenterar man sig på detaljförbättring.Paris Hilton & Nicole Richie reste runt i en Airstream när de spelade in The Simple Life Road Trip och  DWR fick nyligen chansen att inreda en egen vagn. Jo då, denna husvagn gillar jag!Bild: Eget collage med bilder från airstream.om

signature

11 comments

  1. Frän, men nä, jag föredrar helt klart torpet och kommer aldrig sätta mig farandes land o rike i en husvagn. ( att de ligger som inlandsisen på vägarna ;) )//M

  2. Vad snygg! En sådan skulle man ha!…Men vi är tacksamma över att i alla fall få låna svärisarna husvagn från 70-talet.

  3. Jeg er helt enig med deg Helena, jeg tenkte det samme helt til jeg for noen år siden så 3 stk campingvogner som Ralph Lauren hadde innredet. Da tenkte jeg – ok går det an å lage sååå fine campingvogner da kan jeg vurdere det! Vi har også en stuga (eller på norsk: hytte) så jeg er rimelig bofast jeg også. Men det er jo underbart å ha et hjem nr 2 å komme til, et mer avslappende hjem hvor hverdagen er langt unna og den eneste bekymringen vi har er: Hold fluene unna maten og hvordan er været i dag!Men i dag – i dag regner det vanvittig her :(men annars – ønsker jeg god søndag og god sommer!

  4. Minks: Helt klart så att det är något speciellt med landet. Jag gillar även att komma till samma ställe, ett ställe där jag kan koppla av. Jag har svårt att tänka mig att det blir så mycket avkopplande om man ska ut och åka hela tiden. Jag är tveksam som sagt om det skulle passa oss, men en Airstream kan möjligen ändra mig en smual! ;)linda m: Ska vara en Airstream då i så fall! :)Nilla: Att låna en husvagn tycker jag låter mycket trevligt, skulle jag gärna göra och testa om det är så mysigt som alla får det att låta.Koselig: En husvagn med inredning av Ralph Lauren? Men käre värld, den måste ju ha varit snudd på olidligt snygg den! Japp, ett undantag till då med andra ord! :)Ja visst är det skönt att ens största bekymmer är, vad ska vi äta till middag och vad blir det för värder imorgon? Det är semster för mig. Det är samma lika här, vi har haft regn hela dagen … Trist!En trevlig start på veckan önskar jag dig samt en finfin sommar!KramHeidi: Råtuff var en mycket bra beskrivning! :)

  5. HejsanÅÅÅÅååååå… viken fin jag vill ha en Bambi… så frän..Man har allt. Men den va ju mycket finare en en vanlig tråkig HUSVAGN…hihihi… undra va d den kostar!!Kram din vän Annette

  6. Anneli: Haha, japp ska jag bli en hängien campare så lär nog denna in i bilden! Snygg som sagt! :)Nettan: Den är überdyr min vän! ;)

  7. Good post! I plan to move into this stuff after I’m done with school, as most of it is time consuming. It’s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

  8. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *