Mycket nöjsamt

Ellos höst 2007Idag damp den första katalogen ner i min brevlåda. Ellos höst/vinter katalog har nu premiär bläddrats i ute i solgasset. Det känns lite märkligt att sitta och fantisera om hur kläderna skulle kunna te sig när solen skiner och man helst vill svalka sig hela dagarna, men man är ju inte sämre än att man kan sätta sig över detta och planera vilt inför höstens inbrott i alla fall. Generellt måste jag även denna gång säga att jag är förvånad över så mycket snyggt det finns nu för tiden i dessa kataloger. Nu i höst så har de även satsat på en gästdesigner och ökat upp ett snäpp till med layouten. Mitt första intryck är att det finns en hel del gobitar i nya katalogen, bland annat denna som jag gärna skulle klä mig i till hösten.I år firar dessutom Ellos 60 år,  för att fira vår födelsedag, bestämde vi oss för att återskapa modet från sex decennier med kläder ur höstens katalog. För nästan allt kommer igen, fast i ny tappning. Det är detaljer, små förändringar eller nya kombinationer som gör att stilen känns fräsch.Bild: Från Ellos med egen text.

signature

6 comments

  1. Jag tyckte också ellos-katalogen var härlig, även om jag inte blev så förtjust i just Sofia Johanssons skapelser. Eller, kappan i mitten är ju fin. Och leggins för nästan 500 pix? Njä.

  2. Veronika: Jag gillar idén och utformningen på Sofia Johanssons kreationer, men precis som du så ställer jag mig tveksam till priserna så dessa plagg kommer jag nog inte heller att shoppa. Tyvärr mycket på grund av att det är just postorder.

  3. Jag har precis upptäckt att det inte är så tokigt med ellos ändå i lagom dos. Har beställt lite från sommarkatalogen som jag blivit riktigt nöjd med, även om jag var tvungen att plocka fram symaskinen och dra några stygn här och där. Ha det gott:))

  4. Åh,vad snygg den kappan var. En sån skulle jag vilja ha i höst. eb jag slipper höstkläder, åker till värmen i fyra månader!

  5. mia dh: Håller med dig om lagom dos. De har blivit mycket bättre och man shoppar mycket hellere där nu, vissa saker t om gärna och de ska de helt klart ha cred för! :)Ljuvligt hemma: Det var en mycket fin katalog! :) Angelica: Mysket snygg kappa, men det låter som en mycket trevligare plan att dra till värmen när isvindarna drar in över landet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *