Girl Power del 2

Spice GirlsJo då, nu är de tillbaka minsann! Inte helt oväntat med tanke på att det börjar sina lite i flera av flickornas kassor vid det här laget. Nytt för denna sväng är att namnen Sporty, Ginger, Baby, Sacry är borta men Posh hon lär få behålla sitt smeknamn vare sig hon vill eller inte. De helt galna outfitsen som de bar på den tiden tas inte heller fram, tror att de flesta av dem är sålda till förmån för välgörenhet dessutom. I december och januari är 12 konserter inbokade samt att de kommer att släppa ett best of skiva samt en dokumentär om deras comback.  Någon ny låt väntas dyka upp, men till 90 % dammar de av sina vintage hits och mimar vidare! Jag har ingen skiva, men jag kan tralla med i texten till de flesta hitsen i alla fall. Zigazig ha … Every boy and every girl spice up your life!Bild: Eget collage med bild från JJ

signature

12 comments

  1. Hmmmm, känns lite desperat tycker jag. Och lite konstringt att Mel C går med på att återförenas. Hon lyckas ju bra solo och är det enda av dem som kan sjunga!

  2. En av deras sånger finns med på någon av våra singstar-skivor, och den är helt hopplös att sjunga till. De sjunger ju typ 3 ord var i sina låtar, medan jag när jag sjunger måste sjunga i ett jättemånga ord i rad.

  3. Herregud. Man trodde ju inte att det var sant när man hörde det första gången. Men självklart är det det. Tjejerna behöver stålar. Och gillar uppmärksamhet. Personligen – nej tack.

  4. Eva: Jag håller med dig, men jag tror samtidigt att det ligger vansinigt mycket pengar i potten så det är nog svårt även för Mel C att tacka nej till det. Hon har haft några hits, men hennes senaste skiva floppade stort. Jag är mest undrande kring varför Victoria Beckham ställer upp?Veronika: Ja det har jag hört från en Singstar frälst kompis att det inte är så lätt att hänga med där om man inte är några stycken som delar på jobbet! :)Camillas lockar: Kombon pengar och stålar är nog drivkraften här ja. Idag när jag såg klippet med intervjuena som gjordes igår så undrar jag, hur i hela fridens namn Posh får sin topp att sitta fast så där? Jösses! Lite skoj är det med cirkus Spice Girls, men någon skiva, dvd eller jakt på biljetter inleds icke! ;)

  5. hah, dette blir 2000-tallets mest floppiga comeback, just you wait and see! Og en sak til, Posh kunne vel ha kostet på seg et lite smil? Vilken surkjærring :( nehei, hon tycker jeg ikke mycket om nei! Skelett-spice kan vi vel kalle henne? *hihi*

  6. Koselig: Jag är inte helt säker på att de floppar, medias intresse är gigantiskt och det är bara 12 konserter alla i stora städer så det kan nog funka. Men bara en stund. Haha, ja Posh kunde ha kostat på sig ett litet leende må jag säga. Otroligt smal är hon med som alla andra kändisar, undrar om de inte gillar choklad som moi? ;)Miss Keep your Distance: Haha, jag kan hålla med dig till viss del men jag är impad av allt hoopla kring hennes liv. Jag fattar inte riktigt varför alla blir som galna när de ser henne, hon är ju liksom 90% skum bara.sandra: Helt klart, de ser mycket bättre ut denna sväng! :)

  7. Jag förundras mest av hur Viktorias bröst kan hållas kvar i den där tajta toppen….är den påklistrad så den inte ska kunna åka ner måntro .p

  8. alice: Haha, precis vad jag undrar över oxå! :) Dessutom så sprang hon omkring under presskonferensen och vinkade med armarna högt upp i luften, modigt även med lim! Så vidare snyggt var det inte heller! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *