Favoritrean har startat!

Rea hos Isabella SmithDet är rea i varenda lite butik just nu, men för mig finns det endast en som är högintressant och där obligatorisk shopping av fynd ingår. Det är sommarrean hos Danska Isabella Smith, denna butik på nätet som är tillbredden fylld med vackra ting som alla är så hjärtligt välkomna hem till mig. Nu ligger butiken i Danmark och detta gör att de tex inte skickar möbler till Sverige ej heller vissa ömtåliga föremål. Nytt för i år är glatt nog att det nu går att beställa många porslinssaker som tidigare automatiskt plockades bort i kassan. Rean startade i måndags med varor (en masse) men har man lite is i magen så släpps nya reavaror varje vecka under några veckor. Jag har gjort min årliga shopping redan så det var inte mycket till is här inte. Min vana trogen satsade jag på prickigt! 10 Danska kronor är ca 13 Svenska.Bild: Eget collage med bild från Isabella Smith.

signature

17 comments

 1. åh så mye lekkert det var der… “nei ikke kjøpe mere nå, ikke kjøpe mere nå” må jeg si til meg selv *ler* ha en underbar dag :)

 2. Catten: Ja det gäller att hålla i plånboken minsann! Jag såg det ja, en snofsig cattsäng! ;)Att ha det gott: Haha! Som tur är så har de ju många fina ting att pryda hemmet med där det inte krävs att man har trädgård! :)Koselig: Ja visst är det mycket fint! Jag kör den mantran på alla klädreor nu, inte köpa spara sig till höstnyheterna! ;)Det samma önskar jag dig!

 3. Minks: Ja det är ganska så saftig frakt från Danmark, men man får lösa det genom att gå ihop med inredningstokiga vänninor och dela på frakten! :)

 4. Japp – Minks, Binks och Catt brukar dela på frakten ;) men nu var det ett tag sen – lagren börjar sina *ler*

 5. Åhh vilken härlig nätbutik, gjorde en beställning men fegade ur, förstod inte riktigt danska reglerna för frakt utomlands, får prova en annan gång! Den prickiga kannan var superfin!!!!

 6. grattis till nya fina sidan!! haha har oxå lagt upp just denna bild häromdagen, fnulade att kanske köpa två till sängbord.. har precis gjort en jättebeställning från isabella. underbart ljuvligt! lycka till med allt och mysig midsommar!

 7. Minks: Jag brukar beställa tillsammans med min mamma som även hon gillar Isabella skarpt. Håll ut någon vecka till så är det nog mycket nytt på rean skulle jag tro.

  Helena T: Jag förstår precis, gjorde likadant första gången. Men det enda som skiljer sig är att frakten blir högre än om du beställer från Sverige. Kannan ser ljuvlig ut på bild så jag hoppas att den är lika fin när den kommer! :)

 8. Dreamhouse: Tack så mycket! :) Aha, ett Isabella fan till hör jag, så skoj! Oj så snyggt det skulle vara med två som sängbord, svårt att få dem till Sverige dock. Måste nog kika in hos dig och se om du bloggat om dina fynd! ;)Det samma önskar jag dig!

 9. Tack för tipset! Jag beställde raskt två täcken/överkast till mina pojkar, så kan jag ge dom fula-från-IKEA-som-ligger-där-nu till Emmaus… Sen fastnade jag för en stor låda med 12 fack som man kan ställa flaskor och dylikt i, men jag ska nog hänga den på väggen istället som typ prylhylla. Tog ett djup andetag när jag skrev mitt betalkortsnummer… Första gången är ju som bekant lite läskig…

 10. Frestande fina saker fanns det där förstås. Jag ska inte gå på sådana där länkar. Men nej, jag avvaktar lite i alla fall. Köpsuget får jag rikta mot saker inför midsommar nu. Önskar dig en riktigt trevlig midsommar!

 11. mamaDJ: Så roligt att du hittade lite fynd! Måste spana den där lådan med 12 fack, den låter mycket spännande. Ja visst är det lite läskigt, jag måste faktiskt säga att jag inte känner mig helt bekväm med det trots att det gått finemang varje gång.Mamma P: Haha, nä du har helt rätt man bör hålla sig borta från denna typ av affärer! ;) Midsommarshopping är fint samt ligger helt i tiden hörde jag av en expedit idag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *