Hipp Hipp Hurra

Så här skrev jag den 30 april 2006: Här kommer jag med start i morgon börja skriva min blogg. Den kommer att handla om mig och min familj, mina hobbys, shopping, kläder, mat och massor av annat. Hoppas att ni hittar tillbaka!

 

Så sant som det var igår, bloggen är faktiskt i stort sätt så än idag. Jag minns det lite anorlunda dock, att tanken var mer dagbok på den tiden. Men 1 år har passerat och man kan räkna dagarna på en hand då det inte bloggats, så kul är det att man inte riktigt vill vara ledig! 365 skojiga dagar som jag hoppas blir minst lika många till! Jag gläds så att ni hänger här hos mig på bloggen och läser inlägg, kommenterar och mejlar uppmuntrande tillrop! Så åter igen tackar jag så mycket för att ni sätter guldkant på min vardag! Ni är de bästa läsare en bloggerska kan ha! Hoppas att ni alla får en härlig Valborgsmässoafton!

Kram

Helena aka Astrids mamma

signature

One comment

  1. replica watches us is 1 among essentially the most recognized name brands from the entire world of higher manner. You may find A-list celebrities including Sarah Jessica Parker, Janet Jackson and Nicole Kidman wearing swiss replica watches sale. Since it could possibly be conception, the rolex replica watches has been developed into a variety of types, colors, shapes, and variations that have won prime picks of countless women the entire world over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *