Vilka är era?

Frestelse

Nu är påsken officiellt över och det är dags att återvända till vardagen och kliva ur den sköna ledighetsbubblan. På sätt och vis ska det bli skönt att det är över, eller rättare sagt min midja är mycket glad att raportera påskens slut samt knacka mig på axeln och påminna mig om att jo nu är det dax att ta upp powerwalkandet igen! Suck!I slutet på förra veckan så svarade jag på frågan: Vilka frestelser faller du för? Mina svar var nog inte så svårtippade direkt, men det gick nog lite för fort för jag glömde bort att svara skor! Hur i hela friden kunde jag glömma skor? Jag som ständigt är på jakt efter ett par som kan passa på mina vansinigt trökiga fötter. Nå väl, nu är de med i bloggen i alla fall.Vilka är era frestelser ni borde men inte kan motstå?Bild: Martha Stewart, Have 2 have samt Margaret Nicole.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *