Grillade Räkor a´la Leila

Avokado & Räkor

Min absoluta förrätt favorit just nu är denna med grillade avokados och en röra som påminner om skagen. Receptet är hämtat ur Leilas bok Leilas Guldkant På Vardagen och var en av rätterna som ingick i hennes Valentinmiddag som hon lagade i sitt program på TV4 +.  Om man skalar räkorna iförväg så går denna rätt mycket snabbt att göra. Grillad avocado byter skepnad lite men man känner fortfarande igen smaken som är len och fin och tillsammans med chilin och vårlöken så blir det gudomligt! Jag har lite svårt för koriander så den byter jag ut mot basilika. Receptet hittar du här!Bild: Scannad bild från boken

signature

5 comments

  1. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *