Något för den händige

Zoe

Det är jätteskoj att så många har mailat och ställt frågor och kommit med önskemål. Jag har legat lite efter med mail svaren men börjar nu komma i kapp (för mycket i skolan). En återkommande fråga har varit hur man själv kan göra det fint på väggarna i ett barnrum utan att behöva tapesera en målad vägg? Hos Zoe B hittade jag dessa ursöta wall art motiven som görs av Mimi`lou, de påminner mycket som wallies som det finns mycket av här i Sverige bland annat så säljs de på Inreda.com. Men dessa är mycket enklare och personligen tycker jag även att de är mycket finare, mer unika. Om man utgår ifrån dessa motiv så skulle man utan att vara allt för händig kunna kopiera stilen till barnrummets väggar, genom att göra en egen schablon eller vända sig till ett tryckeri. Har man tillgång till en overhead så är det snabbt uppritat på väggen med penna och sedan fyller man i med vald färg. Om man är säker på hand och duktig på att måla så gör man det på fri hand, inte ett alternativ för mig dock!I samma webshop så säljs det även olika tröjor med tryck, som också några efterlyst var man kan hitta och då framför allt för små killar och tjejer samt blivande mödrar det finns även en kategori för tvillingar . Dessa tryck är inte alls svåra att kopiera, gör en layout i datorn med text eller bild så som ni vill ha det. Hör med tryckerierna i er stad vilka som trycker på textil och hur många pixlar det får vara på er cd som ni lämnar in, köp en tröja eller om ni redan har en som ni vill ha trycket på och sedan lämnar ni in det till tryckeriet och det brukar ta 1-3 dagar innan man får hämta de färdiga tröjorna.Om ni tittar runt på Zoe B sajten missa inte bloggen med alla fantastiska magbilder!Bilder: Zoe b

signature

3 comments

  1. If you are lucky enough you might get the same replica watch for a lower price elsewhere. A replica watch is a replica watch and a replica watch can never replace the original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *