I´m hoping it won´t be windy out today

Viktoria Beckham

Undrar om Victoria Beckham åtmistonde tänkte den tanken innan hon begav sig ut denna morgon för ca en vecka sedan i London? Hon må vara smal Vickan men det är fortfarande en otroligt opraktisk outfit hon har!

Bild: Hollywoodtuna

signature

46 comments

  1. I er for syge, I svenskere. Hvordan kan en voksen i en vægtklasse som et et 12-åes barn v ære “grymt sexig”!

  2. hon är den snyggaste människa på denna jord.. hon har aldrig fula eller opassande kläder… bara smak..

  3. no entiendo lo que dice alguien me lo puede traducirtank.. pero parece que victoriase esta tapando las celulitis bueno eso creo ….= ayudenme y traduscanmlo .ok tank … bye’m no speak aleman tank ….. people plis… attt…yoselin…..

  4. Sanna: Jojo, snygg är hon ju förvisso Mrs Beckham, men jag vet inte om hon är så bekväm själv i denna outfit. Hon har i alla fall inte visat upp sig i så lite kläder på senaste tiden, lite mer klassiskt a´la Victoria nuför tiden!

  5. Min favorit asså. Jag älskar henne på ett sånt sätt att jag nästan tror att mitt liv är som hennes. Det är nog därför jag älskar henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *