Söt kappa

Fin vårig kappa

Då jag sedan tidigare har inte mindre än 4 våriga kappor i garderoben så får jag avstå denna gång. Men efter att jag sett denna söta kappa på min kompis så vill jag tipsa er om den. Supersöt är den! Just nu blir den dessutom prisvärd som få med rabattkoden 235609 som ger 40 %. Kappan finns i beige som ovan samt svart och kostar 499 kr till fullt pris. Trevligt!Bild: Eget collage med bild från ellos.se

signature

15 comments

  1. Ingela: Det var så lite så! Hoppas du kommer att trivas den! Visst känns det långt just nu, men så snart det börjar töa så är vi på väg på riktigt. Så jag längtar :).

  2. Tack för tipset.. Jag la precis en beställning på den ovan :D Fick dock registrer min sambo så beställningen ligger i hans namn. Vet inte hur det är med den erbjudandekoden, det är ju ett välkomnsterbjudande.. Så det inte blir ngt konstigt senare, om man varit kund sen tidigare. Jag vet inte, men jag vågade inte heller chansa. Hoppas nu jackan kommer sitta fin fint på också :)

  3. Åh så fin. Betsällde raskt en svart. Hoppas nu bara storleken blir bra. Är lite mellan 38 & 40 & valde 40 nu….Tack för tipset!

  4. Tack för tipset – ser jättefin ut och klickades hem direkt :))) Helena, du har alltid så fina tips – och jag har varit så nöjd varje gång jag beställt efter tips hos dig. Håller tummarna för att erbjudandet funkar och att den kommer att passa.

  5. Tack för tipset! En svart är på väg… kunde inte motstå den med den lilla volangen nedtill :-)?

  6. Alla: Så roligt att ni också gillade kappan! Som sagt vore det inte för att det redan fanns några i denna färg i garderoben så skulle jag också slå till :).Hoppas den passar som en smäck i vår!Kram

  7. Fick just den svarta för det fantastiska priset av 299,50! Satt kanonbra och var jättesnygg! Tack för tipset!

  8. HejsanAlltid kul med tips och koder! Blev också osäker och fick inte igenom den ovan nämnda koden så jag tänkte dela med mig av en jag fick idag, som ger 40% och ett bädd set, 230407, hoppas det funkar för er, jag klickade hem en beige 36:a nu.Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *